Császár után van lehetőség arra, hogy a baba velem legyen?
Úgy néz ki,hogy császározni fognak.Utána megőrzőben leszek.Császárosoknál van lehetőség arra,hogy ezután majd maguk mellé kérjék a Kicsit,ne pedig 3 óránként hozzák?Ha igen,mikortól?Vagy csak azoknak lehet ezt,akik természetes úton szülnek?
Vagy könnyebb lenne,ha inkább 3 óránként hoznák?Mert ahogy hallottam eléggé megtudja viselni a császár a kismamát,nem mindenki viseli jól...
Elnézést a sok kérdés miatt,de kíváncsi vagyok a véleményetekre,tapasztalatotokra.Köszönöm előre is! :)
Legyen veled valaki, aki segít. mert az első 8 órában fel sem emelheted a fejed. nálunk egyáltalán nem hozták, ha nem mentem érte. nekem nagyon rossz volt, hogy nem láthatom őt és nem volt semmi gondom az ellátásával. mire kiment az érzéstelenítő, már jól voltam.
nem tudom, hogy ezért-e, de nekem sem volt sokáig tejem, csak egy hét múlva.
Amíg nem mobilizálnak, addig nem kapod meg a babát.
Érdekes is lenne, ha egy altatásos császár után még kómázol és ott a baba, hogy lásd el...
Először őrzőbe kerülsz, ahol 6-12 óra (kórházfüggő), amit még fekve töltesz. Altatás után amúgy is csak pár percekre tud az ember ébren maradni. Folyamatosan jön a nővérke, ellenőrzi a hasad, a heget, a vérzés intenzitását, a katétert, dranült. Ha letelt a kötelező pihenő idő, segítenek a felkelésben (szerintem az egész császáros dolog ez a legrosszabb), kitámogatnak tusolni, a nővér segít felöltözni, rendbe tenni magad (betét stb.), aztán átmehetsz a saját szobádba. Ott kapod csak meg a babádat, természetesen annak a függvényében, hogy út közben nem esel össze, tehát nagyjából egyben vagy.
Nekem 19 felé volt a császár, egész éjjel az őrzőben voltam, a baba a csecsemősöknél. Hajnali öt felé állítottak fel, a nővér cipelte át a cuccomat, nagyjából elrendezkedtem és hozták is a kicsi fiamat. Aznap éjjel már velem volt.
Én örültem hogy pihenhetek,hisz alig birtam megmozdulni is,olyan voltam mint a lassitott felvétel,nem tudtam volna másnap már pattanni a babához.
Amugy ha valaki kérte nálunk már másnap babás szobába kerülhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!