Engem nem érdekel, hogy Te hogy szülsz, Téged miért érdekel, hogy én hogy szülök?
NEM EGY ÚJABB CSÁSZÁR KONTRA HÜVELYI VITÁT SZERETNÉK!
Mikor megkérdezik (mondjuk ezt se értem, mert mi köze hozzá??), hogy hogy szülök, hogy szültem, és megmondom, hogy programcsászárral, jön a húúú meg a hááá, hogy hasi műtét, meg rosszabb a babának meg a szokásos dumák.
Kérdezem én: ha én nem beszéllek le téged a természetesről, nem taglalom, hogy 20centi hosszan is repedhetsz, ne adj isten fogóval kell kiszedni, vagy komplikáció lesz (mert jajj lenne nekem, ha ezt kezdeném taglalni), akkor nekem miért kell más véleményét mosolyogva eltűrnöm?
Az életben is, és itt a gyik-en is ezt tapasztalom. Azt még sose olvastam, hogy "hülye vagy te, hogy simán szülsz, manapság egyre több orvos van a császár mellett - szakcikkekkel alátámasztva" de azt már ezerszer, hogy hanyag, nemtörődöm, minek neki gyerek...
Oké, ha valaki tanácsot kér, az más.
De tulajdonképpen mi közünk is van nekünk más szülésélményéhez, szüléséhez, gyerekéhez??? Honnan vesszük a gondolatot, hogy jobban tudjuk, mi a jó neki és a babájának, mint saját maga??
Titeket ez nem idegesít???

Kérdező, engem sem érdekel Te hogy szülsz!! Ez a te döntésed, úgy csinálod ahogy akarod. Mázlid van, hogy olyan korban élünk, hogy van választási lehetőséged, és nem csak egy módod (a természetese szülés) van megszülni a gyerekedet!
Hajrá!! Könnyű szülést és jó babázást neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!