Szigetvári kórház szülészetével van valakinek bármilyen tapasztalata? Minden érdekel. Csecsemősök milyenek?
Köszönöm!
32hkm
Szia!Köszönöm a gyors választ:-) Én is pécsi vagyok.Megkérdezhetem,h ki volt az orvosod/szülésznőd?Vip vagy sima szobában voltál?
Köszi
VIP szobában voltam mindkétszer, szólni kell a felvételnél!
Kerner volt a dokim, szülésznőm az épp aktuális ügyeletes mindkétszer. Egyszer Novákné volt, másodszor nem tudom, nem emlékszem a nevére (igaz, egy óra alatt meglett a lányom, nagyon körül sem néztem).
Lehet menni sima rendelésre is, nem muszáj magánban :)
Amikor én szültem, akkor a vip szoba, amihez a 2 db-ho közös wc és fürdő van, az 2000 volt, az, ahol apuka is benn maradhat, az volt 4000.
Kihez jársz, kérdező :)
Én az első szülésnél 40-et adtam, a másodiknál csak 20-at,de igazából nem is volt velem fél óránál több munka :D
Kedves 6-os!
Nekem a szülésznő mondta,hogy ennyi a Vip szoba:-) Mikor szültél? Egyébként a Ruzicskához járok,azert gondoltam,h ennyit adunk,mert nem túl problémamentes a terhességem :-( Sokat segített.Aztán persze meglátjuk milyen lesz a szülésnél :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!