Mi a helyzet a János kórház szülészetével 2011-ben?
Nem új kérdés lenne mert végigolvastam az eddigi János kórházzal kapcsolatos kérdéseket.
2009-ben adott válaszokban még azt írják az ott szült kismamák hogy a babát le kell adni és cumisüveget is mert tápszerezik őket.
- meg kell mondanom egyáltalán nem tetszik ez a megoldás-
2010-es kommentekben ilyet nem olvastam .. már nem ez a szokás vagy csak nem írták és minden megy ugyanúgy - baba leadás tápszer, cukros víz? -
Valamint az sem volt teljesen világos hogy a fürdők minőségét nagyon sokan kifogásolták 2009-ben de 2010-ben nem olvastam ilyen kommenteket azóta megoldották a problémát.
Nekem úgy tünik hogy igen de kevés lenne hogy csak gondolom minden rendben van.
Mert ha igy van idén 2011-ben is akkor inkább a Margit kórház szülészetét választanám.
Kérlek irjatok minél többen ! Köszönöm előre is!
Köszönöm a gyors válaszodat .
Zöld kezecske!
"Első éjszaka az osztályon marad a baba, utána ha akarod, kint maradhat. Egyébként a nap nagy részében veled lehet, kivéve a reggeli vizitet, 7-10 között, "
ez nagyon rosszul hangzik.
2. baba lenne az elsőt bababarát kórházban szültem igy nagyon hiányozna az az állapot.
Azért még várom ha írtok de így már tuti hogy a Margit...
Nekem nagyon jók a tapasztalataim, 2010. szeptemberben szültem. A baba nálunk volt, amikor akartuk, a reggeli vizitnél csak azért kell bevinni őket (mint minden kórházban), hogy megvizsgálják a babócákat. Fürdetni is be kell vinni este.
Nagyon aranyosak a csecsemősök, segítőkészek.
Ami nagy előny: nem fűtik agyon a szobákat. A Bajcsy-t szoktál sztárolni, mi a nővéremmel 1 hónap eltéréssel időzítettük a szülésünket, így oda is be tudtam menni. A babák nagyon durván be vannak öltöztetve, mini kórterem, alig van levegő és iszonyű meleget csinálnak.
Na, a Jánosban szerencsére ilyen nincs. Szóval bababarát ám. Éjjel is meg egész nap nálad lehet, és tápszert soha nem adnak első éjjel!!! Később mondják, h ha akarod, cukros vízzel itasd, de senki nem kéri számon, ha meghagyod. Ha nálad van éjjel, akkor nem kap tápit sem. Szóval én csak ajánlani tudom. Margitban nem szültem még:) És ha szarul vagy, akkor a csecsemős kitolja neked a babád, ha nem megy, segít mellre tenni, de nem okoskodik, nem tukmálja a segítségét. szóval nekem nagyon bevált.
Akkor nem tápszerezik ha tudok szoptatni...
ez bíztató.
Köszönöm az információkat!
Arra talán nem lesz szükség mert jól bírom a strapát de ha császár lenne jól jön.
Mennek a zöld kezek!
Szia!
Én ott szültem.Csak ajánlani tudom! A szülőszobák gyönyörűek, velem mindenki normális volt. Az egyik nővérke még a cicimet is kimasszírozta. Van különszoba, abszolút megfizethető.nem kell neked a közös zuhanyzót használni.
A baba állandóan, éjjel nappal veled lehet. Reggel van egy vizit, akkor nem,de hát ebben nincs semmi. Cumisüveget kérnek, adnak cukros vizet, engem nem zavart,de ha nem akarod persze azt sem,mert ha veled lesz a kicsi,azt csinálsz amit akarsz. Szóval nekem pozitív volt. A laborvizsgálatra kb 2 percet vártam mindig, gördülékenyen működnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!