Mi a helyzet a János kórház szülészetével 2011-ben?
Nem új kérdés lenne mert végigolvastam az eddigi János kórházzal kapcsolatos kérdéseket.
2009-ben adott válaszokban még azt írják az ott szült kismamák hogy a babát le kell adni és cumisüveget is mert tápszerezik őket.
- meg kell mondanom egyáltalán nem tetszik ez a megoldás-
2010-es kommentekben ilyet nem olvastam .. már nem ez a szokás vagy csak nem írták és minden megy ugyanúgy - baba leadás tápszer, cukros víz? -
Valamint az sem volt teljesen világos hogy a fürdők minőségét nagyon sokan kifogásolták 2009-ben de 2010-ben nem olvastam ilyen kommenteket azóta megoldották a problémát.
Nekem úgy tünik hogy igen de kevés lenne hogy csak gondolom minden rendben van.
Mert ha igy van idén 2011-ben is akkor inkább a Margit kórház szülészetét választanám.
Kérlek irjatok minél többen ! Köszönöm előre is!
Bocs az OFF-ért.A 8.44-es válaszolóra reagálnék.Ezt írod:"A baba nálunk volt, amikor akartuk, a reggeli vizitnél csak azért kell bevinni őket (mint minden kórházban), hogy megvizsgálják a babócákat. Fürdetni is be kell vinni este."
Én 2 gyerkőcöt szültem a Szt.István khzban(a kisebbet 2008-ban),de NEM vitték el a babákat,a kórterembe jöttek a dokik,és ott vizsgálták meg.1x,a hazamenet előtt vitték csak el,a nagy kontrollra.A fürdetésre is mi vittük a babákat,és ott álltunk végig a nővérke mellett,amíg megfürdette.Aztán vissza adta anyukának,és irány a kórterem.
Kérdezőnek:itt beöntés,borotválás nincs,EDA-t 24 órában lehet kérni,a gátvédelmet az első szülés alkalmával is-alapból-megpróbálják.Cukros vizet nem adnak,a szoptatást nagyon preferálják,amihez akár éjjel is adnak segítséget.
Értem és látszik is hogy nem egyazon kórházról van szó.
Azért köszönöm hogy írtál az sajnos nagyon messze lenne.
Viszont megy a kezecske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!