Mesélnétek nekem a szülésetekről? Minden story érdekel!
Nekem nagyon pozitív élmény volt!
Olyan szép, gyors és könnyű volt, ahogy azt fejben elterveztem.
Bent volt a férjem is, ő vágta l a köldökzsinórt.
5 óra volt az egész, gátvédelemmel szültem, a fájdalom se volt egetrengető.
1. baba, 41. hétre született
sürgősségi császár lett a vége mert semmilyen fájásaim nem voltak
gyűlöltem a császár után azt az érzést mikor nem éreztem a lábaimat több órán keresztül
nekem ez volt a legrosszabb az egészben
a többitől nem tartok csak ettől ha lenne még gyerekem
Elöszőr is fogadj meg egy tanácsot: ne izgulj!!!
Nem tudhatod a Te szülésed milyen lesz, mennyi ideig fog tartani stb.
Az Én szülésélményem:
Első baba. Este 11-kor beindultak a fájások, hajnali 3-kor bementünk a szülőszobára (5perces fájásokkal). Felvettek, átöltöztem, megvizsgáltak (zuhanyzás stb.) és 4-kor már a szülőszobán voltam. NST-re kötöttek, hívták a dokimat. 5-ig elrepült az idő , akkora ért be a dokim, a Férjem végig bent volt, fogta a kezem és itatott (nagyon szomjas voltam végig).
Aztán burkot repesztett a dokim, bekötötték az oxit és 6:09-kor megszületett a Kisfiam.
Fájt, de nem volt egyszer sem "meghalok, nem bírom " érzésem. Tudtam h ki kell tartanom és annál hamarabb meglesz, és végre láthatom. :)
Gátmetszésem volt, a varrásnál az utolsó 2 öltést éreztem (az fájt, sűrűn elnézést kért a dokim), illetve fáradt volt a lábam és remegett. Ennyi :)
Kellemes élmény volt, mondjuk megúsztam mindent. Ja, az időérzékemet totál elvesztettem odabent! :)
Szia
Elso babam.
Delutan mar fajdogalt a hasam, de nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget. Este 8-kor kezdtem el kivancsisagbol nezni az orat, es ekkor mar 5perces fajasaim voltak, amik egyaltalan nem voltak veszesek. Fel 1-kor lementem a szuloszobara, mert nem tudtam aludni a fajasoktol. Felraktak ctg-re, azt mondak hogy ezek meg gyenge fajasok. Megvizsgalt a szuleszno es a vizsgalat kozben elfolyt a magzatviz. Ekkor mar 3ujjnyira nyitva voltam. Kb fel 3-kor indultak a tolofajasok, felfekudtem a szuloagyra. 3:29-kor gatmetszessel kibujt a kislanyom. <3
Kedves Kérdező!
A szívemből beszéltél!Én sem a szüléstől.hanem a gármetszéstől és a varrástól félek nagyon!!!
36+2 hkm
Bocsánat az OFF-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!