Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tapasztalatokat tanácsokat...

Tapasztalatokat tanácsokat várok szüléshez. Volt így valaki? hogyan indult?

Figyelt kérdés
38 hetes, teljesen beilleszkedett a baba feje - az orvos ki tudta tapintani - 2111 es méhszáj. Jóslók jönnek folyamatosan. fáj mindenem, a medencém főleg és a lábaim. tudok neki segíteni megindulni? vagy ebből a helyzetből mikor normális a szülés? nyugtassatok meg hogy nem lesz így még 2 hétig vagy tovább?
2013. szept. 20. 13:24
 1/3 Wishmay ***** válasza:

Szia! :)

Nagyon együtt tudok érezni Veled.

Igaz, nekem egy éves a kislányom, de emlékszem ilyenkor már milyen türelmetlen voltam.

Nekem is 2111-es volt az értékem, de nekem a 25. héttől kezdve. Annyi méhösszehúzódásom volt, hogy rendszeres vendége voltam a kórháznak, folyton bent fektettek.

A 37.hét első napján írta a doki a kiskönyvembe, hogy beilleszkedett a koponya.

Mindenem fájt már, kezdtem vizesedni, nagyon rossz volt.

Ittam tonikot, padlót súroltam, lépcsőztem, szedtem a homeos bogyókat, literszámra ittam a málnalevél teát.

A kiírt napon szültem. :D

Ezzel bár nem nyújtok vigaszt, de ez is csak az én esetem volt.

Bármikor szülhetsz, és én nagyon de nagyon szurkolok Neked, hogy még a héten babázhass :)

2013. szept. 20. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseriteni, nekem mar a 33. heten beilleszkedett a koponya, konkretan szulopozban fekudt a baba, be is fektettek a kh-ba 2 napra, pedig zart voltam. A 40+4 heten szultem inditassal (birokrepesztes) mert addigra tagultam 5 cm-re, de a dokim konkretan addigra mar a fel kh-t telekurtolte, hogy orvosi esettanulmany vagyok, egy tokeletes terhesseg befejezese stb, meg hogy magzatvizen fog a baba kijonni. Hat valoban 2 ora 5 perc kellett neki, fajasom szinte nem is volt, hanem majdhogy csak egybol kitolasi szakaszom. Hasonlo jokat kivanok neked is :-)
2013. szept. 20. 16:14
 3/3 A kérdező kommentje:
tegnap este egy egész órán keresztül jöttek a fájások 3 percenként - utána elmúlt... :-(
2013. szept. 21. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!