Tapasztalatokat, jó tanácsokat gyűjtök több gyermekes anyukáktól?
Van egy másfél éves fiam, illetve egy másfél hónapos lányom. Úgy érzem így az elején, hogy nagyon nehéz így két gyerekkel. A fiam elég féltékeny, ha a kicsi a kezemben van, vagy etetem, ilyenkor azonnal kell neki minden, csak hogy vele is foglalkozzak. A testvér féltékenységet hogy lehet ésszerűen kezelni? Van valami megoldás? Minden tapasztalat érdekelne! Később változik ez a helyzet, vagy megmarad több évig?
Egy aggódó anyuka.
Én mindig úgy etettem hogy leültem a szönyegre és legoztam vagy labdát gurigatunk a nagyobbal amig a kicsit etettem.
Ésszerüen kezelni?
Lehet lepontoztok de nekem nem sikerült még most sem,pedig mindent megprobáltam.
Annyit változott hogy ha én is ott vagyok nem ölik egymást de ha fél percre egyedül hagyom öket mig kezetmosok,pisilek,stb. akkor rögtön egymásnak esnek és furcs modon mindig a kissebb vigyorog és a nagyobb sir.Pedig egyik sem egy mimoza gyerek.
Egyik ismerösünknél viszont egyáltalán nincs féltékenység.
Nálunk remélem elmulik mire felnönek::-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!