Van különbség a sima fájások és az infúzióval indíott fájások között? Melyik rosszabb? Indított szülésem lesz. Ezzel kapcsolatban szeretnék tapasztalatokat, tanácsokat kérni
Szia! Én 10 napja szültem, és magzatvíz elfolyással kezdődött a dolog. A fél éjszakát végig vigyorogtam a szülőszobán, mert egyszerűen nem jöttek a fájások. Na aztán bekötötték az oxitocint, amit 20 percenként emeltek. Pillanatok alatt olyan bivaly erős, rendszeres fájásaim lett, hogy a mosoly hipp-hopp lekókadt az arcomról.
Ennek ellenére örülök, hogy nem vajúdtam végig egy éjszakát fájásokkal, mert az oxitocin beadása után két és fél órával megszületett a Babám. Hirtelen eltűnt a méhszáj, és minden olyan gyorsan történt. A dokiék is csak bámultak, hogy először szülőnél ez nem szokott ilyen jól alakulni. Szóval ha nem számolom a magzatvíz elfolyásától számított időt, akkor röpke három óra alatt meglett a Kislányom.
Szép, könnyű szülést kívánok
Egyik éjjel elfojt a magzatvíz. Több, mint egy nappal később indítottak oxitocinnal. Baromi gyoraan tágultam tőle (és baromira fájt is, egybeérő fájásaim voltak), pedig első baba, és ennek köszönhetően hiába vágtak, két helyen is végigrepedt a hüvelyem. Utána másfél óráig hímzett a doki. :-(
Ha választhatnék, a természetes szülésbeindulást választanám és inkább hosszabban vajúdnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!