Mi a különbség a jósló fájás, és a keményedés között?
A keménykedés nem fáj. Nehéznek érzed a pocakod.
A jósló viszont menstruációs fájdalomra emlékeztető érés.
Ha a "Menet közben" = ágy,akkor szüneteltessétek az együtt létet.
Nyugodtan emeld a magnézium bevitelt! Ha kell,válthatsz olyanra,amiben több a magnézium. Sokan a Magne B6-ot szedik,vagy a Magnerotot... ezek nagyon jók,de mindben kevés a magnézium,és sokat kell szedni belőle és drága. Sok várandós váltott ezekről a Magnesii citrici-re (magnézium citrát). Ebben 500 mg magnézium van, vényre és vény nélkül is kiadható, vény nélkül 300 ft,vényre 140-160 ft. (gyógyszertár és gyártótól függ) 10 szem van egy dobozban. Ha gondolod,próbáld ki.
Van akinek viszont ez pont nem segített,csak a Magne B6.
Nagyon sok folyadékot kell fogyasztani- sokszor nem a magnézium hiánya,hanem a folyadék hiánya okoz keménykedéseket,fájdalmakat.
Pihenj amennyit csak tudsz!
Lehet hogy ártalmatlan össze húzódásokról van szó- többedik terhességet máshogy visel az ember! (alapjában jól viseltem a terhességeket,az elsővel semmi fájdalmam nem volt,a másodikkal a forgóm már a 20. hét környékétől fájt,a harmadiknál a 10. héttől keménykedések voltak,23. héttől jóslók-ekkor váltottam- majd jöttek a forgó tájéki fájdalmak,most pedig a hasam alja fáj már pár perce. Lég szomj szerűt is csak a harmadikkal érzetem először,olvasás közben.)
De lehet,hogy komolyabb dologról van szó! Ameddig nem tudsz dokihoz menni,hogy megvizsgáljon,addig pihenés,sok folyadék,és emelt magnézium! - én ezt tenném.
Üdv:2gyerkőcös,36hkm.
Bocsi,nem voltam biztos abban,hogy pontosan mire gondoltál.
Próbálj a lehető legkevesebbet sétálni,amennyit muszáj,azt is lassan! Hátha ez is segít valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!