Pécsett az Édesanyák útján fogok szülni! Tapasztalatokat, tanácsokat szeretnék kérni a kórházzal, nővérekkel kapcsolatban. Pl: tényleg max. A 3. napon haza engednek ha minden rendben? Persze minden más is érdekelne! Köszi 38 hetes kismami!
Szia.Én ott szültem 9hete.Nekem nem volt fogadott dokim,de tök normálisak voltak ott a dokik,persze van dila is:)A csecsemős nővérek java nagyon aranyos:)de van ott a főnővér,(csecsemős) idősebb vörös hajú,na az érdekes személyiség:)azzal ne is foglalkozz...Valóban haza engednek a 3.dik napon,legalábbis akikkel egy szobában voltam azok mehettek.Én császáros voltam engem 1nappal késöbb ...
Minden jót,könnyű szülést,9hetes kislány anyukája
Szia!
Én 8 hete szültem ott.
Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak. Mi majdnem 2 hétig votunk bent, mert a kicsimnek hugyuti fertőzése lett,és besárgult.
Nekem fogadott dokim volt, de mindettől függetlenül szinte folyamatosan ott volt velem egy szülésznő. Midenki nagyok kedves, és segítőkész volt.
Az ujszülöttes osztályon egy-két kivétellel mindenki nagyon jó fej.
A csecsemősök nagyon szívesen segítenek. Én például első éjszaka kértem, hogy maradjon bent a babóm, hogy tudjak pihenni. Csak reggel hozták ki.
A második éjszakától, már ott aludt az ágyam mellett levő kiságyban.
Senki sem nézett rám csunyán ha segítséget kértem, pedig szerintem tele voltam csomó idegesítő kérdéssel.
És mikor gondom volt vele szívesen, és gyorsan segítettek.
Üdv: 8 hetes babó anyukája
gondolom baba barát lett a kórház,ami azt jelenti h az anyatejen kivül nem kap mást a baba,hiába nem tud szoptatni az anya,ugyanez van szhelyen is...
de én megfogadtam köv. babánál beviszem magammal a cumisüveget és szépen apuka mindennap hoz teát,és tápit, mert az én babóm is emiatt lefogyott és nagyon besárgult,ugye nem kapott enni,inni igy nem tudta a szervezete űriteni a bilirubint...utána ment a pic-re,ahol már érdekes módon kaphatott tápot,teát...
egyszerűen nem volt tejem,mire lett egy pici arra már jöhetett haza,igy 1 hetet volt kórházban..
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Nagyon sajnálom a babót aki az intenzívre került, de remélem minden rendben van vele! Egyébként most ezt úgy képzeljem, hogy szülés után az ágyam melletti kiságyba kerül a manócskám, ha van tejcsim akkor oké, ha nincs akkor ott fog szegénykém sírdogálni? Tegyek a kórházi batyumba neki való teát meg tápot? De milyet? Vigyek magammal pelust, popsitörlőt meg krémet, kisruhát? Mellszívót? Előre is köszi!
Mindenkinek jó babázást!
Remélem én is csatlakozhatok hamarosan!
Ja és nagyon boldog új évet kívánok!
tea helyett jó a babaviz,amit nem kell forralni....és ha szükség van rá megittatod...de remélem lesz tejed és nem kell
tápot csak doki irhat fel,igy sajn azt csak ugy tudod,ha van ismid aki ki tudja iratni neked,de első 3 napban a folyadék a lényeg,viz elég lesz
Szia!
Én három hete szültem. Melletem volt végig a kicsi lánykám, mert én tényleg nemtudtam "leadni" két nap vajúdás után, mert akkor festették ki a babaszobát. Szoptattuk a babákat, de ugye az első napokban még nincs igazán tej. Nekem 3 nap után indult be, akkor meg jöttünk már haza. Az én babám nagy súlyú volt így, hogy ne essen le a vércukor szintje, az előtejemen kívűl kapott 3 óránként tápszert. Az én babám nagyon nyugodt kislány, így nem igazán sírt, talán mert egyáltalán nem volt éhes.
Mellszívót nem kell vinned, mert van egy olyan szoba, ahol vannak mellszívók, és ott ezt megtudod oldani, ha kell. Pelenkát és popsitörlőt vigyél bőven, mert szinte csak én raktam tisztába a picurt. Popsikenőcs van.
Nekem nem volt fogadott orvosom, ügyeletesnél szültem, nagyon megvoltam mindenkivel elégedve a szülőszobán. Az osztályon szintén nem volt semmi negatív élményem. Nekem nagyon sok kérdésem volt, de mindre választ kaptam.
Én teljesen elégedett voltam.
Üdv 3 hetes baba anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!