Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Placenta szülése természetesen...

Placenta szülése természetesen vagy rásegítéssel?

Figyelt kérdés

Külföldön élek, a szülés tervemet írogatom. Nagyjából mindent tudok, hogy mit hogyan szeretnék, de van egy kérdés amiben nem tudok dönteni. A placentát természetesen szeretném-e megszülni vagy kérek szurit (oxi) hogy hamarabb kint legyen. Ti melyiket választanátok?

Első baba

33 hkm

2013. szept. 15. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem kérnék ezért plusz oxit.
2013. szept. 15. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Én vénásan kaptam valamit, mielőtt kijött a placenta, gondolom oxy volt. Nem kérdeztem, ott akkor nem is érdekelt. Nem változott tőle semmi, nem lettek erős összehúzódásaim, egyszerűen csak kijött, aminek ki kellett. Nagyon hamar kijött, szerintem 10 perc volt maximum. Én elsőnek nem kérnék, de ha nem akar időben leválni (azt hiszem ez átlag 20 perc a szülés után), akkor igen. Szóval teljesen nem vetném el a lehetőségét.
2013. szept. 15. 11:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Ráhagynám a természetre. Ha nem akar kijönni, vagy kijön de nagyon vérzel, így is úgy is adnak, akár tervezted, akár nem. De legalább az esélye legyen meg annak, hogy ezért plusz gyógyszereket nem adnak be. Én így állok hozzá a szülésemhez. Csak annyi mesterséges dolgot szeretnék, amennyi feltétlenül szükséges. Csak azért, hogy tíz-húsz percet nyerjünk minden indok nélkül, külön ezért nem kérnék semmi plusz beavatkozást.
2013. szept. 15. 11:22
 4/5 Kiki01 ***** válasza:
Belőlem kitolta a doki, nem fájt és nem is kaptam semmi "anyagot" emiatt. Kérdezz rá a midwife-nál hogy ezt ott kint is csinálják-e, ha nem jönne ki magától.
2013. szept. 15. 11:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is úgy vagyok vele, hogy nem kell semmi fölösleges gyógyszer, de azért gondoltam megkérdezem.
2013. szept. 15. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!