Ha törékeny, sovány alkat vagyok, meg sem tudom majd szülni a babámat természetesen?
170 centi vagyok, de 52-53 kiló és mindenem, karom lábam, nagyon sovány (brutálisan, és a csontjaim miatt, pl. senki embernek nincs olyan vékony csuklója mint nekem)
lehet hogy így meg sem tudok majd szülni egy gyereket?
a fizikai állapotom nem olyan rossz, tudok 8 órán keresztül is állni pl., de aggaszt hogy olyan satnya vagyok alkatra és akiket kismamákat láttam, azok mind megtermettek voltak, volt rajtuk rendesen husi és a legtöbb magasabb is volt.
befolyásolja ez a terhességet, szülést?
Miért ne tudnád megszülni?
Valakitől te is örökölted a külső tulajdonságaidat is :)
de nem anyutól, mert ő erősebb alkat
viszont én is császárral születtem :/
Persze,hogy meg tudod szülni!!!
Nálam nincs vékonyabb,az tuti.És én spontán szültem.
Első baba,6 óra alatt!168 cm vagyok és 48 kiló.
58 kilóval mentem szülni.Semmi gond nem volt,ki tudtam hordani a babát,és szülni sem volt nehéz.
Nyugi!! :)
Én is vékony vagyok, és még pici is. 161 cm és 46 kg. Igaz nem is lett óriás babám, 3020 grammal született a fiam, spontán, repedés, szakadás, minden nélkül. 58 kg voltam szüléskor, aztán persze rögtön visszafogytam , ami azóta sem változott sajnos.
Minden rendben lesz szülésnél, nyugi.
3-as vagyok.
48 kiló voltam amikor teherbe estem,58-al mentem szülni.
Reménykedtem én is,hogy legalább akkor hízok és marad rajtam valami.Nem így lett.Sőt.
4 hónapja szültem,46 kiló vagyok. :(
még szép h meg tudod :)))
ne aggódj ilyenen !!!
egy kicist azért szedhetsz fel :)) elő a nasikkal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!