Hajdú Bernadett kérdése:
Születésem òta foltok vannak a tüdömön! Nehezen is veszem a levegőt! Szülhetek termeszetesen? Vagy csak csâszárral? Első baba!
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 07:19
1/4 anonim válasza:
Ettől lehet simán szülni!
Nem kezeltek a tüdőd végett!?
2/4 A kérdező kommentje:
De igen azota is kezelnek...csak nem tudom hogy mekkore ero kell a szuleshez mivel eso baba!
2013. márc. 17. 09:28
3/4 Kerria válasza:
Emiatt elvileg nem lesz semmi gond!
Elvileg- tehát nekem nincs tudomásom arról, hogy ez kihatna rá, viszont 100%ban senki nem tudja se ígérni, se garantálni.
Így azt tudom mondani, ettől simán tudsz természetes úton szülni, ha valami folytán mégis rosszul viselné a szervezeted/tüdőd, akkor áttolnak császárra. Ha megbízol a dokidban, akkor maximálisan a Te javadat fogja képviselni.
Én gyerekkori asztma miatt a tüdőm jóval kisebb százalékát használom, mint az átlag. Nehéz volt (sőt nem is bírtam) betartani a légzésgyakorlatokat. Ettől függetlenül természetes úton született és semmi bajom nem lett...csak elfáradtam :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors vâlaszt:)aranyos vagy:)
2013. márc. 18. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!