Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az Aventes cumisüveget 2....

Az Aventes cumisüveget 2. baba megörökölheti? Cumit újat veszek természetesen.

Figyelt kérdés
Műanyag, nem tudom van e lejárati ideje?
2012. aug. 29. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha alaposan kimosod, semmit sem fog ártani.
2012. aug. 29. 19:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Van sterilizálóm.
2012. aug. 29. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Öcsi örökölte. Már úgy fél éve használja, és semmi baja.
2012. aug. 29. 20:07
 4/12 anonim ***** válasza:

én is használni fogom a kisöcsihez.

novemberben érkezik :)

2012. aug. 29. 20:09
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Én is januárra várom az öcsikét és simán azt fogjuk használni új cumikkal. Ki kell fertőtleníteni és kész.
2012. aug. 29. 20:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is újrahasznosítottam. Ami biztos, hogy a NUK-nak van lejárati ideje, AVENT-ról nem rémlik ilyesmi.
2012. aug. 29. 23:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Felhívtam a Philipset. Azt mondták, hogy ha átlátszó az üveg, akkor az még BDP-t tartalmaz, amit mára már kivontak a forgalomból. A mostaniakra mindre rá van írva, hogy BDP free. Hm...szuper akkor dobhatom is ki, mert egy hőre oldódó anyag van benne, és régen ezt miért használhattuk? Annyira kiábrándító ez az egész.:(((
2012. aug. 30. 18:40
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor most dobhatom el az összes üveget, és vehetek újakat a 2. babámnak?
2012. szept. 8. 08:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát ha nem akarsz rosszat a gyerekednek, akkor igen, a veszélyes anyagot tartalmazó üvegeket kidobod.
2012. szept. 8. 08:47
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Nálunk megörökölte.

OFF:A tápban a kajákban egy csomó tartósító szer van, mesterséges adalék, ízfokozó és egyebek. Az is káros. Mégis az emberek nagy többsége fogyaszt ilyeneket, és nem csak az otthon termelt bio élelmiszert fogyasztja. Ugyan ez igaz a mosóporokra, öblítőkre, mosogatószerre, tisztálkodási cuccokra, pelenkákra, amik szintén érintkeznek a babával. És mi van azokkal, akik a belvárosokban élnek és végigmennek babakocsival a járdán a pöfögő autók között?

Sok mindent mást is ki lehet iktatni az életünkből, ami legalább ennyire káros, ha nem jobban. Hol van a határ?

2012. szept. 8. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!