Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti hogy szoptattok? Reszletezn...

Ti hogy szoptattok? Reszleteznetek? Aki fekve, a baba is fekve van? Kell a fejecskeje ala vmi?

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 13:39
 1/5 Denisa W. ***** válasza:
Egymással szemben fekszünk, az oldalunkon, a baba hátát megtámasztva, hogy ne forduljon a hátára. Az ő feje alá semmi nem kell, csak az enyém alá egy nagyon kényelmes párna, hogy a hosszú szopi alatt se zsibbadjon el a fülem. :) Esetleg textilpelust lehet teríteni a baba feje alá, az esetleges tejcsöpögés vagy büfi miatt.
2012. aug. 4. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:

míg pici volt, simán ülve keresztbe fordítottam a hasamon, arccal fölfelé, cici lefelé. így jobban jön a tej. ha netán túl erősen jönne a tejed, pont fordítva kell: te hanyatt, baba arccal lefelé rajtad.

5 hós kora körül már ficergett a karjaimban, így leraktam hanyatt az ágyra, én meg ráhajoltam.

2012. aug. 4. 13:45
 3/5 timike26 ***** válasza:
nincs nagy mellem igy nekem csak igy kènyelmes:èn ulve/szèk, àgy a falnak dolve/o az olemben,cicivel szemben.èn semmit nem rakok alà,probàltam pàrnàval,de az nekunk nem vàlt be.
2012. aug. 4. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:

oldalt fekve mint az első ha otthon vagyunk vagy olyan helyen ahol meg lehet oldani

székben a karfán a kezem azon a baba a másikkal átölelem h ne guruljon le

2012. aug. 4. 15:58
 5/5 anyács ***** válasza:
Én csak és kizárólag törökülésben, a baba alatt kispárnával tudtam szoptatni. Így a baba kicsit bedőlt felém, és a hatalmasra püffedt cicimet csak C formában fogtam, hogy ne fulladjon meg tőle. Nappal hamar végzett mindig, de éjjel így szörnyűűű!!!! 9hós kislány anyukája
2012. aug. 7. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!