Akik sokáig szoptatták babájukat, hogyan maradt el végül a szoptatás? Mennyi idős volt a baba?
40 hónapos volt a lányom, magától választódott el.
25 hós korától már csak reggel-este szopizott. Az utolsó 10 hónapban pedig úgy, hogy én kéthetente 3-4 napot Pesten voltam suliban... mégis kitartott, nagy örömömre. Végül talán 1 olyan hét lehetett, amikor napi 1x szopott, az utolsó héten pedig már nem is minden nap. Nem is tudom, pontosan mikor volt az utolsó (tavaly júniusban), annyira kíméletesen történt. Ő se kérte többet, nekem se volt semmi dolgom a mellemmel.
Ok, akkor én is "sokáig" szoptattam. :o)
Első baba 19,5 hónapos korában elválasztotta magát, ekkor már 6,5 hónapos pocaklakó volt a második. Csak reggel-este szopizott, egyik nap szabályosan elköszönt a cicitől, és nem kért többet. (A mellemmel semmit nem kellett tenni)
A második nehezebb dió volt, 20 hónaposan éjjel-nappal kérte még 10-12x naponta. Nekem túl sok volt, ritkítani nem tudtam, hiába próbáltam csökkenteni, így őt egyik napról a másikra elválasztottam, két hét kellett, míg megszokta hogy nincs többé. Másfél hónapig fejegetnem kellett, egyre kevesebbet, akkor tudtam eltenni a fejőgépet.
Harmadik itt szuszog, még nincs 2 hónapos, majd meglátjuk hogy lesz.
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!