Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden anyatejes baba eszik 3...

Minden anyatejes baba eszik 3 óránként éjszaka is?

Figyelt kérdés
Az én babám holnap lesz 3 hónapos és még mindig 3 óránként kel enni minden éjszaka. Max egyszer-egyszer kibir 4 órát de ez ritka. csak akkor fog ritkulni ha elkezdjük a hozzátáplálást? A tejem szerintem tápláló mert 3 kg-ot hízott mióta megszületett. Meg van is rengeteg. (Nem panaszként kérdezem!)

2012. jún. 18. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a tápszeresem is kel. Már 6 hónapos,de még mindig eszik egyszer éjjel, 3 hónaposan többször evett. Nem minden baba, a szerencséseké nem kel:) De kb ennyitől függ:)
2012. jún. 18. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez teljesen gyerekfüggő. Az enyém 3 hós korától meglepetésemre átaludta az éjszakát (volt egy 2 hét, amikor fokozatosan átállt), de sok ismerős baba még fel-felébred (ha nem is 3 óránként) akár 2-3 éves koráig is - függetlenül attól, hogy anyatejes vagy tápszeres.
2012. jún. 18. 13:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Ritkulhat is, de a fejlődési ugrások miatt akár többször és gyakrabban is kérhet enni még...

Igazából nem baj, hogy 3 hónaposan ő még így "működik", idővel úgyis változni fog ez. Egyes babáknál hamarabb eljön ez, míg másoknál ki tudja mikor...

Unokaöcsém még 1 éves kora után is kelt éjjel enni, és napközben sem bírt ki 4 órát, míg lányom 2 hónaposan már nem evett éjjel. Nagyon változó.

2012. jún. 18. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:

nem. enyém 8 hetes korától átaludta az éjszakát.

viszont enyém nappal soha nem evett 3 óránként, most 2,5 éves és még mindig 2 óránként éhezik meg.

mikor még anyatejes volt meg inkább 1,5 óránként cicizett :D

este meg 7kor fürdés volt és onnantól egészen 9ig evett, tehet durván 1,5 órát :) mindkét cicit kiszívta, közben persze 5-10 perc büfi szüneteket tartottunk, néha bele is aludt pár percre. talán ettől az esti maraton szopitól aludt jól, 3 hónaposan már 10-11 órát éjjel :)

igaz ő sokat is hízott, nagyon pici súllyal született, első hónapban 2 kilót, azt 1 kilókat hízott havonta, 3 hónaposan már túl voltunk a duplázáson :D

2012. jún. 18. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam most töltötte a 4. hónapot és mai napig minden éjszaka kel;minimum 3X.Ha összejön,akkor van,hogy "csak" 2x, de inkább többször (4-5 alkalom a normális).Csak szopik és hízik rendesen, tehát az én tejem is jó kell legyen neki.Barátnőm kislánya 1,5 hónapos kora óta átalussza az éjszakát és ő is anyatejes.Ez gyermek függő. :(
2012. jún. 18. 14:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Nálunk is volt a multhéten 3 nap amikor 1,5- 2 óránként szopizott éjszaka is. Ezt tudtam be a növekedési ugrásnak. A tejem szinte megduplázódott, annyi van. Az én babám max. 15 percig szopik. Jol lakik és már nem tudok többet bele tukmálni. Így is sokszor ki jön a fölösleg. de nem baj, csak fejlődjön szépen a kisfiam.
2012. jún. 18. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
A lányom újszülött korában is 10től-3-ig aludt. A fiam is, ellenben utána alig tudtam őket visszaaltatni. Igaz este 8, 10-kor is szoptattam 2 mellből.
2012. jún. 18. 14:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez baba függő dolog,és minden babánál más és más, hogy hogyan eszik. Az én kislányom holnap lesz 3 hónapos és már 2 hete végig alussza az éjszakákat. Elalszik 21:30-kor és reggel 5-6 óráig alszik. De előtte is csak 1x kelt fel éjszaka enni.Véleményem szerint ez változni fog, ha majd át áll a 4 óránkénti evésekre. Kitartás.
2012. jún. 20. 09:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Most két jszaka egymás után csak egyszer kelt éjfélkor és reggel 5 előtt. Így már én is tudtam volna pihenni egy kicsit de most meg itt a dög meleg. Lehet ezért nem eszik ő sem olyan sokat most.

2012. jún. 20. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!