A Borostyán lánc, ami fogzásra van, nem szúrja a baba nyakát, vagy nem fullad meg tőle éjszaka?
Hogy érted, hogy szúr? És hogy fojtja meg?? Az csak akkor lehetséges, ha túl hosszú, vagy ha olyan rövid, hogy megfullad, de gondolom nem ilyet vettetek. Hány cm?
Nekünk ami van, az lekerekített, gömbölyű szemekből áll. Kisfiam sem piszkálja, észre sem veszi, hogy rajta van, de én éjszakára mindig kiveszem a nyakából...sosem lehet tudni....
Nem hinném,hogy szúrná...Mi 3 hósan kezdtük,most 2 éves 4 hós soha nem vettük le azóta!Még úszni is abban vittem...
Imádja,soha nem volt gond!Van nekem is,nem szúr..
36hetes vagyokakicsinek be van készítvea kórházi csomagba...
De valóban lehetkapni karra valót,amit ha nagyon aggódsz teheteda kis bokájárais,deaz alényeg,hogy mindigruha alatt legyen:)
Sajnos ami a hírekben nem szerepel ki tudja miért, pont a napokban fulladt meg borostyánlánctól egy kisbaba itt a városban:-(
Óvatosan.
5-ös vagyok!
El nem tudom képzelni,hogylehet egyborostyánlánctól megfulladni!?
Persze elhiszem amit írsz,csak jó lenne tudni a részleteket!
Tényleg ez nagyon jó ötlet, hogy a bokájára rakom éjszakára! Köszönöm, ezt fogom tenni.
Amúgy azért fordult meg a fejemben, hogy esetleg "szúrná" a nyakát, mert hát le van kerekítve ez is, de azért mégiscsak háromszög alakúak a kövek, tehát nem lapos, hogy a nyakára simuljon (Müllerben vettem). Mondjuk őt látszólag nem zavarja, de ki tudja. Ha van hatása, mikor jelentkezik, pár nap, hét, vagy mennyi idő?
5-ös vagyok!
Mikorlánccsere volt,kb 5-7 nap volt!Szóval úgy egy hét..mire azúj lánc is "hatott".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!