Éjszaka sokszor kelő gyerekek PANASZKODÓ anyukái, ha nem akartok változtatni, mire jó kiírni a kérdést?
Ezen a jelenségen ami írsz kérdező én is rendszeresen felhúzom magam... Segíteni akarok és önfejű, sokszor buta gondolkodás a válasz. meg persze a pontozás, de tudom már, hogy ez nem jelent semmit.
ezzel a konkrét problémával nem találkoztam, mert nincs tapasztalatom, de átérzem a helyzeted.
meg még azt is nagyon "bírom", amikor valaki teljesen kulturált kérdést ír ki és belekötnek a semmibe. egyszer egy ilyen kérdésnél valaki szabályszerűen zaklatott privátban. nem volt százas a csaj, az tuti
Utolsóra reagálnék. Én sokáig együtt aludtam a lányommal, kb. 5 hónapos koráig, addig szopizott. Hiába tettem be a kiságyba miután elaludt, folyamatosan felébredt éjszakánként, kivettem magamhoz és úgy aludtunk tovább. De ez sem volt túl jó, mert így is felébredt éjszaka. Aztán gondoltam egyet, kiköltöztem párom mellé a kisszobából, és azóta nem kel fel éjszakánként, kivéve ha nagyon nyűgös valamiért, fogzás vagy időjárás.
Nem biztos hogy mindenkinek beválik, de szerintem lehetséges az, hogy a babát zavarja az anya jelenléte éjszaka. De az is lehet, hogy ez csak nálunk vált be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!