Éjszaka sokszor kelő gyerekek PANASZKODÓ anyukái, ha nem akartok változtatni, mire jó kiírni a kérdést?
En nem a kerdesre valaszolok,hanem-az en gyerekem is kelt volt hogy 10x-akinek ilyen problemaja van,mert tudom molyen vegigaludni,es 10xfelkelni ejszaka.En a Madarasz utcai alvaskozpontot javaslom.Szinte tuti hogy mi szulok nem csinalunk valamit jol-azert ebred a baba-es ott a doktorno segit!!!Nem kerul penzbe.
Egyepkent meg nem kell-en se hagytam-hagyni sirni a gyereket perceken at!Mi sokszor-ferjemmel-hajnalba masfel oran keresztul,1honapon at par percenkent bementunk a fiamhoz,megnyugtattuk es kijottunk.Remelem segitettem!
"nézd, én rengeteg ilyen kérdéshez leírom hogy hogy sikerült leszoktatni"
Minden gyerek más, és attól hogy te a gyerekedet valahogy leszoktattad, az nem jelenti azt, hogy megtaláltad a bölcsek kövét. Az egyik gyereknél tökéletesen beválik pl. a suttogó módszer, a másik gyerek meg inkább kiüvölti a tüdejét, de akkor sem enged. Hány gyereked van amúgy? Mert főleg egy gyerekes anyukák szokták hinni azt, hogy csak náluk van az igazság, holott számtalan eset van, amikor a szülők felneveltek három csodálatos gyereket, jön a negyedik és kiborít mindenkit, a már bevált módszerek közül egy sem jön be.
Valami híresség mondta azt, hogy régen volt 6 elmélete a gyereknevelésről,most van 6 gyereke, de elmélete egy sem.
"Fő vonalam az igény szerinti szoptatás. Tele van vele a média, az orvosok, a szülésznők, stb.... És egyre több az éjszakáit át nem alvó, egyfolytában szopizó, evési zavaros baba. "
Nálam igény szerinti szoptatás volt, az nem azt jelenti, hogy ötpercenként eszik a gyerek. Sosem volt probléma az altatás. Igaz, az én gyerekeim hisztérikus rohamot kaptak a rácsoktól (más anyuka azt írta, hogy a gyerekei csak körbekerítve hajlandóak aludni, mindenhová utazóággyal mennek), ezért hamar úgy döntöttem, hogy nem érdekel hol, de éjjel alvás van, különben másnap nincs emberi formám. Aztán úgy aludtunk mint az egerek, aki ahol vackot csinált magának. Nem is volt soha éjszakázás, a férjem reggel kipihenten ment dolgozni, mert este lefeküdt és reggelig aludt. Velem előfordult, hogy a gyerkőc éjjel evett, gondoltam megvárom amíg bealszik, utána elpakolom a cicit. Viszont én is elaludtam, 3 órával később a cuppogásra ébredtem. Közben felébredt a lányom, látta hogy tálalva van és evett. Én meg aludtam tovább és kipihenten ébredtem.
Riogattak azzal is, hogy majd nem lehet kirakni az ágyból ha nagyobb lesz. Nos, nekünk az is sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!