Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hany percet szopizik egy par...

Hany percet szopizik egy par napos baba?

Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindegyik baba más. Az enyém nagyon lassan szopizott, kényelmes fajta. :) Akár 50 percet is cicin volt egyfolytában.
2012. aug. 19. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Én 30 percig szoptattam, utána csak játszott! Azóta ráállt a 20 perces evésre! Mondjuk a kórházban 30 percnél tovább nem javasolták, mert feláztatja a mellbimbót!

De ahogy már előttem is írta valaki, teljesen változó! Addig hagyd rajta, amíg eszik, ha játszik, akkor már nem kell

2012. aug. 19. 11:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Az en babam eddig 5 perceket volt cicin. Lehet h azert mert nem volt meg tejem?
2012. aug. 19. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól még szopiznia kellene, a reflex miatt, vagy nem tudom! Az én kislányom az első nap is fél órát szopizott, bár tejem sem volt! De ez segít beindítani a tejbelövelést!
2012. aug. 19. 12:49
 5/6 xStefix ***** válasza:

Miért csak 5 percet? Ő engedte el olyan gyorsan? Azt furcsállnám.

Minél többet van mellen, annál hamarabb indul be a tej és lesz elegendő mennyiség! 5 perc az nagyon kevés, legalább 20-30 perc kell egy mellen, hogy egy ilyen pindúr képes legyen eljutni a hátsótejig, amit már nehezebb kiszívni. De sokkal gyakoribb, hogy be is alszanak közben, úgyhogy újszülött korban simán szopizhatnak 1 órát is egy mellen.

2012. aug. 19. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Pár napos sőt hetes kisfiamat szinte egész nap szoptattam.:)Másból sem állt a napom csak a szoptatásból.Elaludt,csak cumizott rajta aztán megint elaludt :)Imádtam!!!Simán eltartott egy etetés 40-50percig.Ahogy nőtt úgy csökkent az idő.A végén már 5perc alatt is jóllakott...
2012. aug. 21. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!