4 napos baba csak anyatejet ihat?
Ha kizárólag anyatejes, akkor csakis anyatejet. Akkor is, ha az orvos vagy akárki mást mond. Valóban árthat, sőt, legtöbbször árt is, csak nem annyira "látványosan", gyorsan.
Ha kizárólag(!) tápszeres, akkor szükség lehet külön itatásra (babavíz vagy forralt hűtött csapvíz), mert a tápszer összetétele nem olyan, mint az anyatejé.
Ha hasfájós és egy sor egyéb megoldási mód nem vált be, akkor szükség lehet gyógyvízre vagy teára, de csakis ekkor.
"Csak úgy", szomjoltásként nem ajánlott semmilyen más folyadék, tea, pláne cukrozott ital!
(Ha szükséges, adom az idevágó linkeket.)
basszus, most látom, hogy 4 napos! Pláne ne adj neki mást. Az én anyósom, anyukám is győzködött a teáról, almáról, mert régen szokás volt hamar adni mindenfélét. De mára a 6 hóig anyatej a javasolt.
engem annyian próbáltak befolyásolni a - már elnézést - sokszor sületlen, maradi elméletükkel, hogy a végén nem hallgattam senkire, csak az ösztöneimre, és a Picinyem igényeire.
6 hónapos koráig kizárólagosan szoptattam a kisfiamat,és még ma is szopizik, úgy, hogy tejem is van.
egy 22 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!