Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha törékeny, sovány alkat...

Ha törékeny, sovány alkat vagyok, meg sem tudom majd szülni a babámat természetesen?

Figyelt kérdés

170 centi vagyok, de 52-53 kiló és mindenem, karom lábam, nagyon sovány (brutálisan, és a csontjaim miatt, pl. senki embernek nincs olyan vékony csuklója mint nekem)

lehet hogy így meg sem tudok majd szülni egy gyereket?

a fizikai állapotom nem olyan rossz, tudok 8 órán keresztül is állni pl., de aggaszt hogy olyan satnya vagyok alkatra és akiket kismamákat láttam, azok mind megtermettek voltak, volt rajtuk rendesen husi és a legtöbb magasabb is volt.

befolyásolja ez a terhességet, szülést?

2013. máj. 8. 19:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Barátnőm hasonló testalkat,mint te, meg tudta volna szülni, csak a végére annyira elfáradt,hogy nem volt ereje nyomni és vákumozni kellett.
2013. máj. 9. 09:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Hajaj... :-) Ha az előttem szólók mind soványak és/vagy picik, akkor én mi vagyok? :-) 159 cm-el és 39 kg-al kezdtem a terhességet. Meg is kérdeztem a dokit, hogy egyáltalán megtarthatom-e? Persze ő erre azt mondta, ez nem alkatfüggő. Kövér, sovány... Nem befolyásol semmit. Most 48 kg-nál tartok és 35 hetes vagyok. :-) Lassan 10 kg+ lesz. :-)
2013. máj. 12. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!