Ha első babámat császárral szültem akkor mennyi esély van rá, hogy másodjára szülhetek természetesen ha nincs fogadott orvosom?
Szia!
Mintha a saját történetem lenne, csak a különbség annyi, hogy nálam a szülésznő nem bírt várni.
Lehet a második sima, ha szép a sebed, nem vékonyodik nagyon és minden rendben van. Csak a második baba ne legyen nagyobb, mint az első ,mert akkor hiába minden szándék. Nálunk ez volt a helyzet, az első 3680 gr, a második 4100 gr. Megengedték, hogy próbálkozzunk, de az első pici problémánál, mentünk a műtőbe. Úgyhogy ő si császáros lett.
Nálam az orvos 1 hetet engedett ráhúzni, majd burokrepesztés és oxitocin reggel 8-tól, végül szinte este 7-kor megcsászároztak.
Nagy baba volt, mint utólag kiderült szerencsére. Mivel a gyerekorvos amikor kijött hozzánk és megnézte a kicsit, közölte velem, hogy "kicsit ki van nyúlva a bőre" és legalább 500 grammal több lett volna. Igen, jól érted, az alatt az 1 hét alatt ennyit fogyott a fiam a méhemben!
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem biztos, hogy a szülész a csúnya-csúnya ember....
Ha megvan a két év a szülés és a teherbeesés között, akkor van esély a hüvelyi szülésre, de ha jól tudom nem valami nagy.
6-os vagyok.
Értem, így már mindjárt más.
Azt írtad, hogy a "közelünkben". Ezek szerint vidéki vagy? Vagy budapesti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!