Debrecenben lehet természetesen, gátvédelmmel, oxi, eda nélkül szülni, ill. olyan pozícióban, ahogy én akarok?
Első babám hagyományos szülőágyon lett, kipréselték belőlem, a hüvelyemet belülről kellett 6 centi mélyen összefoltozni, plusz gátmetszés. Műszakváltás volt, gyorsan le akarták tudni a dolgot, oxival burokrepesztés után 2 óra alatt nem lett, de a testem nem tudott ilyen sebesen tágulni. Másfél évig folyamatosan bepisiltem, tág lettem, műtét lett a vége. Majdnem ráment a házasságom a házasélet minőségére és hiányára. Most nem akarom ezt.
Ha felkelhettem volna, könnyebben tágulhattam volna.
Van Debrecenben olyan orvos, akinél természetesen lehet szülni? Gondolom egy kis extra juttatásért bármit. Már azon gondolkozom, hogy ha megint nem jön a baba, nem engedem, hogy hozzám érjenek - kézzel tágításra, hasra könyökölés meg egyebek, császárt kérnék. Lehetséges?
ahogy írtad.jó pénzért mindent.
egyébként a klinikán tuti találsz olyan jó lelkiismeretes orvost aki segít mindenben.
pl: Juhász Alpár Gábor,Cifra Imre,Sápi Tamás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!