Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ikres Kismamák szülése termész...

Ikres Kismamák szülése természetesen van császárral szültetek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy ikres terhességnél természetesen vagy csácsászárral szültetek-e? Ha császárral akkor lett e volna lehetőségetek természetesen szülni?
2013. máj. 21. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem császár lett, mert vákummal tudták volna csak világra segiteni az elsö babát és akkor a másodiknak nagyon sokáig tartottt volna, mire megszületik. De természetes úton volt betervezve részemröl is meg ao orvos részéröl is, csak igy sikerült.
2013. máj. 21. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy ikres ismerősöm van akiről tudom hogy szült, ő természetesen.
2013. máj. 21. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Császárral a 37. héten. Veszprémben máshogy nem engedik. Fejvégű és haránt volt a fekvés, de nem is engedtek tovább várni. Kisfiamat természetes úton szültem, a Lányokat is szerettem volna, de itt MINDEN ikres terhességet befejeznek betöltött 37. héten ...:(
2013. máj. 22. 08:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 22. 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:
2 ismerősöm is van, 38. hétre szültek természetes úton Kecskeméten. 1 nap különbséggel :) az egyik ikerpár egy fiú és egy lány, a másik két fiú lett. Mostmár egy éves nagyfiúk és nagylány :)
2013. máj. 22. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:

még nem szültem, de az ikrek miatt császárral fogok, a dokimnál ez a "protokoll"

én nem bánom...!

2013. máj. 22. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
mikor én szültem volt egy ikres kismama, szegényke az első babát természetesen szülte, és valamiért a másik nem jött, szóval császározták is.. szegény alul felül vágva volt.. de ez nagyon ritka eset szerintem
2013. máj. 23. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!