Fontos! Egy rossz tapasztalat után természetesen vagy császárral ajánlott szülni?
Első babámat 4100g természetes úton szültem, jól tágultam de vákuummal kellett befejezni, mert beszorult a válla és gyengült a szívhangja. Nem sírt fel egyből, engem pedig 40 percig stoppoltak össze.
Most szeretnék második babát és nem tudom mit tegyek, kérjek programozott császárt vagy.... nem szeretnék semmi bajt a babának. Szerintetek? Köszönöm.
Semmiképpen nem kérj császárt!
Nem valószínű, hogy a második baba is olyan nagy lesz!
Szia!
Én 16 órás vajúdás után, oxitocinnal kezdtem meg a szülés kitolási fázisát, és ugyanúgy beakadt, vákuum, szakadtam, 25 perc stoppolás.
2. baba: 4 óra mindennel, és az a "tökéletes" szülésélmény, mikor összhangban vagy a babáddal :)
Előtte én is nagyon féltem, mondtam is a férjemnek bármi van, ne hagyja annyiban, ha kell harcolja ki a császárt.De a természet az hála az égnek nem a betojiságomra alapozott:))
Én nem kérnék a helyedben.
Persze neked kell eldöntened, de én személy szerint egy rossz élmény miatt nem engedném felvágni a hasam.
Ha az orvosod javasolja, akkor válaszd azt.
Nekem hasonló volt a szülésem (csak a gyerek volt kisebb), mindketten fekete foltosak voltunk a kicsivel, a sok próbálkozástól, hogy kinyomják belőlem, majd vákumozni kellett. Ennek ellenére a másodikat is természetes úton szültem, sokkal gyorsabb volt, és simább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!