nagyon jó.
apuka segít, lelki támaszt nyújt.
és neki is élete legmeghatérozóbb, legszebb élménye.
2 babát szültem, a párom mindkét esetben bent volt. nincs az a pénz, amiért lemondtunk volna róla. sem ő, sem én.
Eleinte kicsit féltünk mindketten, mert a férjem nem bírja a vért. Ehhez képest végig bent volt, és még csak rosszul sem lett. Nekem hatalmas segítség volt, hogy ott van velem, neki meg felejthetetlen élmény, hogy ott volt a lányunk első pillanataiban már. :)
Persze van, aki az ellenkezőjét fogja mondani, de nekünk így volt a legjobb. Még a kapcsolatunknak is jót tett, és szerintem az életünk egyik legmeghittebb pillanata, amikor a gyermekünk megszületik. Az apja pont úgy megérdemli, hogy részese legyen, mint az anyja. :)
Párom végig velem volt, és nagyon jó volt, hogy ott lehetett. Nekem lelki támasz volt leginkább. Másban nem nagyon tudott segíteni, de jó volt közösen átélni életünk legnagyobb csodáját.
Ha apuka akarja, akkor azt gondolom nincs gond. Erőltetni nem igazán lehet, meg nem is kell. De ha benne van, akkor egy nagyon nagy élményt fog kapni.
Hál'istennek erőltetésről szó sincs, egyszer megkérdeztem bent szeretne-e lenni, és azt mondta:"szerintem igen". Bár még van időnk ezen gondolkodni, de azt hiszem jó, ha ő is felkészül erre.
Egyébként hallottam már negatívat is erről, hogy a látottak miatt elhidegülnek egymástól a párok, főként a férfi. Remélem ez túl sűrűn nem fordul elő, bár ahogy olvaslak titeket, jó élmény lehet az apának is.
17hkm
első vagyok.
én eddig csak olyat hallottam, hogy attól fél, hogy elhidegül.
minden ismerősöm - ahol nem császár volt - apával szült, és sehol sem romlott meg a szexuális élet.
nekem hatalmas segítség, biztonság volt, hogy ott volt velem a férjem.
úgy beszéltük meg előre, hogy nem kell néznie a "véres jeleneteket". de ott helyben anniyra nagy, izgalamas élmény volt, hogy kifejezetten nézni akarta ahogy kibújik a lánya.
csak előnyére vált a kapcsoltunknak is. arról nem is beszélve, hogy amíg engem varrt az orvos, ő babázhatott. hát azok a szerelmes pillantások a lányom és közte! senki sem fogja elfelejteni.
és még szerintem az is előny, hogy jobban érti így, min megy át a nő szüléskor, utána nagyon figyelmes, előzékeny volt, nagyon vigyázott rám, hogy pihenhessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!