Akiknek az első baba is mar mar nagy volt (4 kiló felett) es természetesen szült, azoknak mennyire volt nehéz szülés?
4490 g volt és 51 cm. 8 óra után megvolt, onnan számítva, ahogy elment a magzatvízem. A doki is meglepodott,hogy ekkora a baba. Azt mondta, hogy úgy meg ment, mint egy 3,5 kilos baba szuletése. Eloszor rá kellett jonnom, hogy hogyan is kell nyomni :) 2 napra rá torokulésben ultem az ágyon.
Most 26 hetes vagyok, hasonló méretekre számítok most is.
2. vagyok
Egyébként 5 óra alatt lett meg a lányom :)
1. vagyok
30. héten (nálunk ez az utolsó UH) 1650 g volt a baba.
Nekem is segített nyomni a doki és a novér, de akkor már nem érdekelt semmi. Szerintem egy kisebb babával is lehet sokat szenvedni.
Első baba 4400 gramm és 56 centi volt 36 cm-es buksival. 3 órás volt a kitolási szak mert rosszul ékelődött be a feje, de ez nem a nagyságától volt. természetes úton született meg ketten is nyomták a hasam szülésnél. Ennek ellenére nem repedtem sehol igaz nagy gátat csináltak. 5 hétig fájt odalent minden és a mozgás is nehézkes volt.
Nekem egész terhesség alatt két héttel nagyobbnak mérték számítottunk rá, hogy nagy baba lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!