Nagykanizsán milyen a szülészet?
Van e alternatív szülőszoba vagy csak sima van?
A baba a születése után az anyukával "lakhat (aludhat)" vagy mindig csak szoptatásra viszik ki a babákat?
Ha van ezzel kapcsolatban valami tapasztalatod irjál!
Előre is köszönöm!
Én így tudom: a baba az anyukával lehet éjjel-nappal, és nem is igazán szeretik, ha valaki valami miatt beviszi a csecsemősöknek a babáját.
A szülőszobát most újítják fel, addig az 5. emeleten a baleseti műtőkben folynak a szülések is. Itt nincs semmi alternatíva. Megszülsz és kész. Apuka sem mehet be.
Szia!Én szeptemberben fogok itt szülni, és azt cáfolom, h nincs apás szülés, mert nálunk az lesz, és eddig is volt :) Persze nyilván ha császár lesz akkor apuka nem jöhet be!
A szobák már mind baba mama szobák szóval egésznap veled van a pici, kivéve ha besárgul!
A felújítás januárra lesz kész szülésfelkészítőn mondta a főorvos úr!LEsz bordásfal, labda, szülőszék, és lehet h vízben vajúdási lehetőség is lesz, de az még nem eldöntött!Egyenlőre ennyit tudok!A mostani szülőszobán nincs gázas fájdalomcsillapító, csak injekciós fájdalomcsillapítás illetve epidurál van de ezekről az anesztes dönt!Nagyjából ennyit tudok :)
Én októberben szülök, de mivel császár lesz, szerencsére ezek a dolgok nem foglalkoztatnak.
Barátnőm szült a héten, Ő az Orosházihoz jár. Őneki mondta az orvos, hogy jelenleg nincs apás szülés kivéve ha be tudja valahogy csempészni az apukát. Ez hétvégén és este/éjszaka lehetséges, amikor üres a sebészeti műtő. Ezt az utolsó előtti héten közölte velük a doki, volt is nagy felháborodás belőle, mert ha ezt előre tudja,akkor elment volna a városból szülni.
Nekünk a doki és a szülésznő mondta, h elvileg nem lehet bemenni, gyakorlatilag a doki dönti el, nálunk bejöhet, pedig nem a főorvosnál szülök!
Kérdező, leírom szívesen, de pl a vízben szülés jövő évtől lehet, és az sem biztos még!
Remélem, hogy minnél jobban felszerelt lesz és mama-családbarát! Más városokban már régóta van kád,labda, bordásfal, sétálhat az ember,meg minden!
Itt meg sehol se tartunk, még az apuka is alig mehet be!:(
Köszön a válaszokat! Várom még továbbra is a tapasztalatokat!
Hát igen, sajna levannak marad a nagyon. De apá szülés eddig is volt, most csak az átalakítások miatt van fennforgás benne. Bordásfal és labda pl eddig is volt a szülőszobán :) és ha komplikáció mentes a szülésed szépen halad előre, akkor a vajúdás alattnem kell végig feküdnöd, sétálhatsz is vagy labda v bármi. Ha infúziót kötnek be v ctgt a hasadra az persze más.
Mikorra várod a babát v még csak tervezitek?
Jó, hogy ezeket leirtad! Köszönöm!
Hát még csak nagyon a terv fázisban van a "dolog"!
Ezért csak érdeklődök! Mert hát a közelünkban (50km) van 5 kórház is, de mivel régóta egy kanizsai nőgyógyászhoz járok, ezért leginkább Kanizsa érdekel, hogy hogy állnak a dolgok!Amire odaérek még biztos válltozni fog, de én szeretek mindig mindent időben megtudakolni!
Mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!