Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 6 hete szültem, de a szex nem...

6 hete szültem, de a szex nem megy még, meddig lesz így, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ahogy megvolt a 6 hetes vizsgálat és mindent rendben találtak aznap már próbálkoztunk,de nem volt valami kellemes. 2. természetes szülésem volt,azt nem mondanám hogy fájt a szex,de kicsit feszült és kellemes végkép nem volt,lehet csak túl paráztam,mert nagyon izgultam hogy kellemetlen érzés lesz.Pár nap telt el csak azóta,de gondolni sem tudok arra hogy szex legyen,hozzám se érjen ott,attól félek ez így is marad.Nem volt nehéz szülésem,de elegem lett abból hogy ott babráltak,a rossz élmények sokszor előjönnek.
2013. aug. 29. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:

több gyerek mellett valószínű fáradt vagy, és nem tudsz igazán ellazulni. nem kötelező szexelni!!! majd ha valamikor nagyon "éhes" leszel egy nagy szeretkezésre, szerintem nem lesz semmi gond! :)

addig inkább pihenésre szánd a szabadidőt, meg egy nagy fürdőzésre (ahol esetleg egyedül "tesztelheted", hogy készen állsz-e) :)

2013. aug. 29. 21:39
 2/7 A kérdező kommentje:
A sikertelenség után én is úgy gondolom várok még evvel,egyszer remélem érdekelni fog végre,mert még sajnos nem.
2013. aug. 29. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Kihordtál egy babát, szültél, és most ott egy csecsemő. megváltozott a világ, a tested, a lelked. Az egészségügyi 6 hét letelt, de te még valószínűleg azt sem tudod, hogy hol vagy. Ez a világ legtermészetesebb dolga. Mindenkinél másképpen zajlik. valószínűleg most a legutolsó a fontossági sorrendedben, hogy kielégültek legyetek. Rengeteg a teendő, a kétség. Nem tudsz ellazulni, és már a gondolattól is stresszes leszel. Így a sex akár még visszataszítóvá is válhat.

A legfontosabb, hogy beszélj a pároddal. Mond el neki mit érzel, és kérd adjon időt. Természetesen igyekezzetek visszahozni a romantikát, de erre nem biztos hogy az a legjobb megoldás, ha az esti szoptatás után, na bumm bele..

Esetleg a férjednek kedveskedhetsz máshogyan, ettől te még kérheted, hogy veled ne legyen semmi. Így ő is látná az igyekezetet, de biztosan meg fog érteni.

Szerintem akár fél év is eltelhet mire visszarázódnak a párok.

2013. aug. 30. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem pár hónap híján másfél évbe telt, mìg minden olyan lett mint régen :(
2013. aug. 30. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek a hármas válaszolóval. Szerintem nagyjából mindent megfogalmazott ezen a téren. A férjednek tényleg kedveskedhetnél valahogy máshogy, ha neked még nincs kedved hozzá. A szülések utáni első pár alkalom nekem sem volt túl kellemes. Fájt, de a szülés, varrás stb. nem járt a fejemben. És valljuk be, szoptatás után nekem sem a szex az első gondolatom... :-)

Próbáljatok meg kettesben tölteni egy kis időt (ha ez lehetséges) és egy kicsit romantikázni. Idővel csak megjön a kedved!

2013. aug. 30. 14:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedveskedek a páromnak másképp heti 1-2 alkalommal,semmiképp sincs elhanyagolva ilyen téren,mert törődöm vele,csak én még nem érzem úgy hogy szükségem van a szexre.
2013. szept. 2. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj. AZ a legfontosabb hogy nem szabad ezen görcsölni, mert egy idő után berögzül, és tényleg csak az fog eszedbe jutni a szexről hogy idegeskedés, meg görcsölés. Az időre kell bízni.
2013. szept. 2. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!