Szülés utáni szex? Most 6hete, hogy szültem és nagyon félek a szextől, hogy milyen lesz. Nagyon fáj, tapasztalatok?
Szia!
Nekem egyáltalán nem fájt, a gátvarrásom hamar begyógyult, viszont mi 11 héttel a szülés után voltunk először együtt. És igen az első időkben a sikosító tényleg jó ötlet.
természetes uton szültem, vágtak, repedtem. lassan gyogyultam. de nekem nem fájt az első, és nem is volt kellemetlen. de párom nagyon vigyázott és ovatosan közeledett :)
de ez szerintem is alkatfüggő ahogy előttem is irták. és ne félj tőlle, mert akkor tuti fájni fog.
gátmetszéssel szültem az elsőt, 5 hetes volt,mikor először próbáltuk.a behatolás kellemetlen volt,szárazabb voltam,mint kellett volna,de utána hamar újra jó lett!!
a második babánál is gátmetszés volt,a varrásnál le akartam rúgni a dokit-nem hatott a lidokain és marhára nem élveztem a dolgot... mindegy. hanem,mikor 3 hetes volt a kicsi, megvesztem a páromért,pedig az utolsó napokban is csináltuk... annyira kívántam őt,és élveztem minden érintését... Igaz,hátulról nem vállaltam be a dolgot azonnal a 2.szülés után se,mert az már feszítő érzést keltett. Ne félj! Amúgy lefogadom,a párod jobban tart attól,hogy fájdalmat fog okozni,mint Te!Akkor csináljátok, ha úgy érzitek, mind a ketten készen álltok rá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!