Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni szex? Most...

Edus83 kérdése:

Szülés utáni szex? Most 6hete, hogy szültem és nagyon félek a szextől, hogy milyen lesz. Nagyon fáj, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kissé kellemetlen, feszítő volt az első pár alkalom, de nekem nem fájt nagyon.(volt gátrepedésem) Szerintem alkatfüggő...
2010. márc. 11. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szia!én 9 hónapja szültem császárral de még mindig fáj!azt mondta az orvosom van akinek több évig is,de a barátnőm alig bírta ki a 6 hetet és neki nem fáj!szerintem ennek van lelki hátere is.ha nem félsz tőle és nem sürgetnek talán jó lesz!sok sikert!
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Háttt igen... Az első az fáj... Szűk leszel és száraz, sehogy se lesz jó, DE! A nőgyógyászom ajánlotta, hogy az első alkalmat csakis hátulról próbáljuk és síkosítóval. Nálunk bevált, igaz hogy csak második nekifutásra, de aztán olyan jó volt, hogy hajaj! Ja, és ne ott járjon az agyad, hogy "jaj de fáj, jaj de fáj", mert az is ront a dolgon, tapasztalat. :D Sok sikert!
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem egyáltalán nem fájt, a gátvarrásom hamar begyógyult, viszont mi 11 héttel a szülés után voltunk először együtt. És igen az első időkben a sikosító tényleg jó ötlet.

2010. márc. 11. 13:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

természetes uton szültem, vágtak, repedtem. lassan gyogyultam. de nekem nem fájt az első, és nem is volt kellemetlen. de párom nagyon vigyázott és ovatosan közeledett :)

de ez szerintem is alkatfüggő ahogy előttem is irták. és ne félj tőlle, mert akkor tuti fájni fog.

2010. márc. 11. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

gátmetszéssel szültem az elsőt, 5 hetes volt,mikor először próbáltuk.a behatolás kellemetlen volt,szárazabb voltam,mint kellett volna,de utána hamar újra jó lett!!

a második babánál is gátmetszés volt,a varrásnál le akartam rúgni a dokit-nem hatott a lidokain és marhára nem élveztem a dolgot... mindegy. hanem,mikor 3 hetes volt a kicsi, megvesztem a páromért,pedig az utolsó napokban is csináltuk... annyira kívántam őt,és élveztem minden érintését... Igaz,hátulról nem vállaltam be a dolgot azonnal a 2.szülés után se,mert az már feszítő érzést keltett. Ne félj! Amúgy lefogadom,a párod jobban tart attól,hogy fájdalmat fog okozni,mint Te!Akkor csináljátok, ha úgy érzitek, mind a ketten készen álltok rá!!!

2010. márc. 11. 14:29
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm,mindenkinek.
2010. márc. 11. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:
én császárral szültem,szülés után 5 héttel voltunk együtt.ugyanolyan volt,mint előtte.
2010. márc. 12. 07:35
 9/9 anonim ***** válasza:
én is császárral szültem, majdnem 6 héttel a szülés után voltunk együtt először és naggggyon jól esett. Csak mintha kicsit szűkebb lettem volna, de ez szerintem azért volt, mert mindketten elszoktunk tőle, ugyanis a terhesség alatt nem volt szabad szexelni, így 9 hónapot böjtöltünk :)
2010. márc. 12. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!