Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ma letelt a 6 hét végre lehet...

Ma letelt a 6 hét végre lehet szex. Már kb fél éve nem voltunk együtt. Úgy izgulok, mintha az első alkalom lenne. Nektek milyen volt? Ti közeledtetek? Fájt? Császárral szültem. Írjatok kérlek!

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Ne félj! Végre együtt lehettek! Legyetek nagyon gyengédek egymáshoz, és szeressétek egymást!
2010. márc. 22. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is nagyon vártam már,nekem fájt az első alkalommal igaz én hüvelyi úton szültem. Meg is ijedtem, hogy mi lesz így, de aztán mindig egyre jobb lett, pár alkalom után már olyan volt, mint régen.
2010. márc. 22. 10:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg az előjátékon van, nyugalom, kell és türelem, nálunk a doki a 6hetes kontrollon behívta a férjemet is és elmondta, h. ezekre figyeljünk oda.
2010. márc. 22. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Először nehezen fogsz nedvesedni a félelem, és izgalom miatt, ezért síkosítót mindenképpen vegyél az első 1-2 alkalomra. Nekem sokat segített, aztán már nem is kellett később. oldódni fogsz majd te is, és minden visszaáll a régi kerékvágásba:)
2010. márc. 22. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ismerös a szitu:()de jó nektek nekünk még van 3 hetünk sajnos:(szép estét nektek:)
2010. márc. 22. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát kb olyan érzés is lesz, mint az első alkalom. :-) Mi olyan óvatosan csináltuk, nehogy felszakadjon a sebem. Úgyhogy nem volt semmi heveskedés, de azért jó volt.
2010. márc. 22. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Gondolom talán már túl is vagytok rajta, de nekem is csak szűzlány effektusom volt az első pár alkalommal-a behatolás fájt egy pillanatra, de utána nem volt gond.

Most 2 hete, hogy szültem másodjára, a méhszájam még nyitva, de már nem vérzek, alig várom, hogy együtt lehessünk megint:-)

2010. márc. 22. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:
8 napot vártunk csak szülés után a sex-szel. minden tök jó volt, de csak finoman. egy méhenkívüli terhesség hasműtétnél (13 cm-es vágás), itt már azthiszem tán két hetet is kibírtunk sex nélkül. aztán had szóljon.
2013. nov. 23. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!