Császár utáni szex? 8 hete szültem
8hét után már lehet!
Lassan,gyengédséggel!Akkor majd jó lesz! :)
Egyrészt próbáljátok meg, óvatosan, finoman sok előjátékkal (az segíthet).
Másrészt adj időd magadnak, és ha nagyon kellemetlennek érzed, akkor szólj a férjednek és magyarázd el neki mit érzel. nekem több hónap volt, míg lelkileg rendbe tudtam tenni magam. Nekem a császár egy tragédia volt, nem tudtam ezzel megküzdeni és ezért a szexet sem kívántam. Néha próbálkoztunk, de nagyon rosszul esett. Ezért a páromnak elmondtam, hogy mit érzek, és szerencsére türelmes és megértő volt. Viszont ha nem beszélsz a dologról, akkor a párod nem fogja megérti mi megy végbe benned, hiszen nem érezheti azt amit te.
Szóval óvatosan próbálkozzatok, de ha nem megy, ne emészd magad. Hidd el lesz ez még jobb is!
1. császár után 10 hét után voltunk együtt, olyan volt egyből mint előtte.
2. császár után 8 hét volt és kicsit fájt az elején, de aztán jó lett. mintha nagyon beszűkültem volna, de szerintem ez pszichés volt, én is féltem.
Ha rágörcsölsz biztos nem lesz jó. esetleg használjatok síkosítót. és tényleg gyengéden.
nekem azt mondta a 6 hetes kontrollon az orvosom (nő), hogy figyelj, van egy helyes, vonzó férjed, ha a hátad közepére se kívánod a szexet is meg kell adnod ha nem akarod elveszíteni, hiszen fiziológiai szükséglet, jogosan várja el.
utána csak ez kattogott a fejemben :) én rávettem magam jó párszor aztán kialakult a napirendünk, belejöttem az anyaságba és újra nő lettem :)
egyébként császár után tényleg fáj? :O én simán szültem, kívül belül vágtak, szakadtam, 1 órán keresztül varrtak utána, gondolhatod milyen volt az első :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!