Meddig fájhat a szex ha császárral szültem?
Hol fáj? A hasad fáj szeretkezés után?
Nekem még csak 10 hónapja volt császárom, de szex után mindig feszül a hegemnél, viszont nem fáj és nem is okoz gondot a szexben, csak utána kellemetlen egy kicsit a feszülő érzés miatt.
Ha viszont fájdalmad van még 2 év után is az nem normális dolog. Egy másik dokival is nézesd meg magad, mert lehet, hogy már nem is a császár miatt fáj, lehet valami más probléma áll fent.
Hát a hasam alja is érzékeny meg a heg is, de belül fáj, olyan, mintha hülyén fogalmazva megrövidült volna a hüvelyem. Én is attól tartok vmi más az oka a fájdalomnak.
És még az is benne van hogy a szex mint olyan nem túl izgató jelenleg a számomra, és ez is közrejátszhat. De a férjem figyelmes, nem ezzel van a gond. Szóval lelki eredetre is gondolok, hogy ez okozza a fizikai fájdalmat. Nem tudom... Köszönöm válaszod, várok még hozzászólásokat.
Köszönöm a segítő válaszaitokat. Hormonálisat nem, helyi fogamzásgátlót használok. Elmentem ma nőgyógyászhoz, azt mondta gyulladásom van, illetve a helyi fog.gátló amit használok a pharmatex azt ne használjam tovább mert káros, tönkreteszi a hüvelyflórát és ez okozhat fájdalmat.
Úgyhogy felírt egy fog. gátlót, hormonálisat. Meglátjuk. De az is benne van hogy tényleg elég feszült vagyok az együttlétekkor, Remélem a kezelés után változik a helyzet.
Lehet tényleg megpróbálok lazítani egy kis alkohol segítségével, hátha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!