Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Császárral szültem a most 15...

Császárral szültem a most 15 hónapos fiamat, és a szex még mindig fáj. Mitől lehet ez? Van ez másnak is így? HPV-m van, lehet hogy attól fáj?

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
en nem szultem még, de par eve kb 3 v 4 volt egy mutetem, cisztat tavolitottak el a petefeszkemrol, es utana meg 2 evig biztosan fajt neha a szex. de nem allandoan. ha allandoan faj azzal minden keppen beszelj az orvosssal errol. nekem a dokim ayt mondta hogy osszenovesek alakulhatnak ki es ezert fajhat mert huzodik neha. teljesen normalis lehet hogy neked is huzodik a heg. nekem a dokim ayt mondta ha nem birom akkor endoskopiaval megmut megint es szetszedi az osszenoveseket. de en inkabb nem vallaltam ezt. szerencssere azota elmult. meg a parodnak (tudom ez nem mindig megy) de probalja finoman csinalni. meg ki kell probalni hatha van olyan poz mikor nem faj, nem huzodik a heg.
2010. szept. 19. 02:54
 2/3 anonim ***** válasza:
jah es hpv m nekem is van meg szerintem szinte minden nonek. ha a mehnzakrak szuresed rendben van p1 v p2 akkor nem az a baj. amugy ha van is hpv d erdemes beadatni az oltoanyagot mivel a mar meglevo virust is kordaban tartja. az ujakra meg immunis leszel. csak hat draga nagzon, de inkabb ez mint betegseg.
2010. szept. 19. 02:57
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, majd mindenképp elmegyek dokihoz.
2010. szept. 19. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!