4 hete szültem. A 6 hét szex mentes életet e kell tartani? Gumival se lehet? (ha kell kivárjuk) csak érdekel, hogy volt e valaki aki nem várta ki és lett e gond belőle? (nem arra gondolok, hogy újra terhes lett)
Sima szülés volt.vérzés nekem sincs már csak a tisztasági betéten van ilyen rózsaszínes valami.Köszi a 2 utolsónak ja és neked is első :D(neked is 2. de nem kioktatni kell pláne ha első szülésem volt-de ezt nem írtam)
ezt olvastam:
"A normál szülés után a gátvarratok gyorsan gyógyulnak.
A kismama igényelheti a dédelgetést, simogatást.
A hüvelyizmok is 4-5 hét alatt regenerálódnak oly mértékben, hogy folytatható lehessen a nemi élet. Addig is a petting elkezdhető. Ujjal, szájjal, nyelvvel ingerelhetőek a külső női nemi szervek. Most is igaz, hogy a kismama képes az orgazmusra ily módon, és ennek semmiféle negatív hatása nincs. A hüvelyi behatolással azonban valóban kell 4-5 hetet várni. A nőgyógyászok néha túloznak azzal a 7 héttel. ? De ezt a kontrollvizsgálatok alapján tisztázni lehet a nőgyógyásszal, illetve szerintem ebben a legilletékesebb az anya érzete, vágya és a gyengéden elkezdett tapasztalat. Tehát az aranyszabály: szülés előtt, szülés után is lehet szeretkezni, előtérbe helyezve a pettinget ill. az orális szexet. (kölcsönösen.) A szexuális intimitásra, testi kontaktusra, és az orgazmusra ekkor is szüksége van (lehet) a babát váró-fogadó szülőknek."
A második vagyok.
1. A kérdezöt nem lehet lepontozni, ezért nem értem, mit akarsz - még akkor sem tudnálak lepontozni, ha akarnálak, de a pontozást eleve hülyeségnek tartom.
2. Szerintem normálisan válaszoltam, megint nem értem, mi a bajod a válaszommal.
Szerintem mindenkepp erdemes betartani a 4 hetet, az a biztos. De, ha ennyire szeretnetek, akkor menj el nodokihoz, hogy vizsgaljon meg es tanacsolja-e a korabbi szexet.
Off: nem kotozkodes, de en sem ertem, mi a baj a masodik valaszoloval, szerintem is normalisan valaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!