Szülés utáni szex. Ez normális? Másnak is így indult
vagy gond van? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
14 hete szültem,9hétig véreztem.Így csak mostanában kezdtünk próbálkozni,bár még csak párszor,mert a gyerek alig alszik és amikor végre elalszik,akkor mi is az alvást választjuk.A lényeg,hogy amikor belém bújna a párom,akkor 6-7cm után elakad,mintha falba ütközne.Hiába akarom nem megy és fáj,persze utána ez lelomboza a páromat...Ez azt jelenti,hogy nem tudok jól tágulni,vagy ott "szűkre varrtak"?-(nagyon sok belső varratom volt,szétrepedtem eléggé) vagy megrövidült a hüvelyem?Ez idővel változhat?Vagy ez nem természetes és keressem meg a nődokim?Előre is köszönöm a válaszaitokat!
semmi gond változik. Nem azkarlak elkeseríteni nekem 8 hónap volt mig visszaállt olyanra a szex mint régen. De megérte:-)
Türelem és nem szabad elkeseredni!
2010. nov. 5. 07:28
2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást!Ezek szerint akkor csak idő és türelem kérdése.
2010. nov. 5. 07:39
3/18 anonim válasza:
A lányom 10 hónapos, és még nem megy.
2010. nov. 5. 08:11
4/18 anonim válasza:
A szülés utáni első szeretkezések sajna általában fájnak. Nálam az volt a baj, hogy nem úgy nedvesedtem, mint előtte. Nekem a dokim a bartholine síkosító zselét ajánlotta, amit szoptatás alatt is lehet használni. Már nem szoptatok 5 hónapja és nálam azóta visszaállt minden.:)
2010. nov. 5. 08:14
5/18 anonim válasza:
Nekem 5 hónap után sikerült rendesen összehozni (nem akadt el, nem fájt), de nekem még akkor sem volt jó. 8 hónappal szülés után viszont jobb mint volt:)
Kitartás, és addig tényleg használjatok síkosítót, nagyon jó találmány erre az esetre:)
2010. nov. 5. 08:43
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Akkor ez nem egyedi eset és van megoldás:)
2010. nov. 5. 09:56
7/18 anonim válasza:
nekem is 8 hónap utén lett jó a sex :)
amúgy a prolaktin libidó csökkentő is, így aszárazabb is a hüvely.
amúgy nekem az első nagyon gáz volt, mintha nem én lettem volna, szinte nem is éreztem semmit. nem fájt, de nem is izgatott... olyan volt, mintha kívülről néztem volna... de a következő már jól sikerült, és egyre jobbak lettek. Most meg talán jobb is, mint előtte volt :)
2010. nov. 5. 15:15
8/18 A kérdező kommentje:
Várom a további tapasztalatokat!Ezt a gondot nem okozhatja összenővés a hüvelyben????
2010. nov. 7. 08:12
9/18 anonim válasza:
Nekem is ez volt, fél év kellett, hogy helyre jöjjek, és újra működjön a dolog. De ez egyénileg változó. Valakinek már 1 hónap múlva megy, másnak egy évbe is beletelhet.
2010. nov. 7. 19:27
10/18 anonim válasza:
Bocsi, de hogy mennyire szűk vagy rövid a hüvelyed, azt ellenőrizhetnéd magadnak is, nem? Tapintsd ki, érzékeny-e valahol vagy csak szex közben válik érzékennyé. Nekem is hónapokba telt, mire minden újra a régi lett, ne aggódj! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!