Szülés utáni szex. Ez normális? Másnak is így indult vagy gond van? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
14 hete szültem,9hétig véreztem.Így csak mostanában kezdtünk próbálkozni,bár még csak párszor,mert a gyerek alig alszik és amikor végre elalszik,akkor mi is az alvást választjuk.A lényeg,hogy amikor belém bújna a párom,akkor 6-7cm után elakad,mintha falba ütközne.Hiába akarom nem megy és fáj,persze utána ez lelomboza a páromat...Ez azt jelenti,hogy nem tudok jól tágulni,vagy ott "szűkre varrtak"?-(nagyon sok belső varratom volt,szétrepedtem eléggé) vagy megrövidült a hüvelyem?Ez idővel változhat?Vagy ez nem természetes és keressem meg a nődokim?Előre is köszönöm a válaszaitokat!2010. nov. 5. 07:20
11/18 anonim válasza:
ugyanezt erzem en is...hogy elakad es nem megy tovabb, es szuro fajdalmat erzek, de az elejen van igy, par perc es turelem amig bemegy es utana mar jo. 3 honapja szultem.
12/18 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó: és a párod ezt hogy éli meg?Nem csökken az izgalma?Tegnap felhívtam a nődokim és mondta,hogy biztos,ami biztos menjek el és megnézi.Ma este már többet tudok.Kicsit ciki ez az egész,mert lehet,hogy ez így normális,de az ismerőseim mind azt mesélte,hogy 6hét után minden a régi...Majd megírom a fejleményeket.És köszönöm a válaszaitokat.
2010. nov. 9. 08:12
13/18 A kérdező kommentje:
Nem régen értem haza a nőgyógyásztól.Először finoman poénkodott,ahogy ecseteltem a problémámat,hogy biztosan összevarrt teljesen.De ahogy megnézett,kiderült,hogy nem hiába mentem.Sajnos a belső varratok mentén a nyálkahártya megnagyobbodott vadhús szerű valami nőtt oda(mondta a latin nevét is,valami poli...).Azt mondta ez igen ritkán fordul elő.Szerencse a szerencsétlenségben,hogy ott helyben arendelőben tudta kezelni és nem kellett még a kórházba bemennem és altatni sem kellett. "Lemaratta" valami szerrel a hüvelyfalam,4nap múlva helyre jön,probálkozhatunk:) És kb 3hét múlva kell visszamennem,hogy ránézzen,nehogy kiújúljon.Mégegyszer köszi a hozzászólásokat!
2010. nov. 9. 14:47
14/18 anonim válasza:
Akkor jó, hogy elmentél... További jó próbálkozást!:)
15/18 anonim válasza:
Szia!Hozzám linkelted ezt a kérdést tegnap.Nekem is volt ilyen vadhúsom.Még a 6 hetes kontrollon levették.Azóta sok-sok idő telt el,de semmi javulás.Nálam nem ez volt a gond,de remélem nálad megoldódik a probléma ez a kis beavatkozás által!
16/18 A kérdező kommentje:
Szorítok,hogy mielőbb rendbe gyere!Nálam már minden okés:)))Sőőőőt,ha minden igaz van egy kis lakóm is már:)
2011. máj. 8. 18:19
17/18 anonim válasza:
De jóóóó,gratulálok,és minden jót Nektek! :)
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy!Sajna most nem sikerült,megjött és már a tesztem is negatív:(De majd következő hónapban!!!!
2011. máj. 10. 06:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!