Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 hete szültem. A 6 hét szex...

4 hete szültem. A 6 hét szex mentes életet e kell tartani? Gumival se lehet? (ha kell kivárjuk) csak érdekel, hogy volt e valaki aki nem várta ki és lett e gond belőle? (nem arra gondolok, hogy újra terhes lett)

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 18:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
válaszok megítélése marad az én gondom...a 4 hét már eltelt kedves utolsó
2012. ápr. 2. 08:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi sem vártuk ki a 6 hetet,2 hét után már simiztük egymást,múlt héten pedig már rendesen szexeltünk gumival.Az előző babámnál 2 hét után már szexeltünk,nem lett semmi baj de azért nagy felelőtlenségnek tartom így visszagondolva.Az kimaradt hogy ma 5 hetes a babám.
2012. ápr. 2. 10:11
 13/17 anonim ***** válasza:

a kontroll vizsgálatig kell várni.

azért lehet más módon is kényeztetni egymást, de a hüvelyi szex árthat, ha még nem állt vissza a szervezeted a normál kerékvágásba.

2012. ápr. 2. 10:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Elirtam, 6hetre gondoltam, elotte erdemes orvoshoz elmenni. Nem viccbol talaltak ki a 6 hetet. Ha elotte akarod, szerintem kell a mogyogyaszati vizsgalat. Igy a logikus.

(Nem a megitelesedet kritizaltam, csak leirtam a sajat velemenyemet.)

2012. ápr. 2. 13:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, a vizsgalat igy is ugy is "kotelezo" szex elott.
2012. ápr. 2. 13:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát nem semmi, nekünk még 3 hónappal a szülés után se ment a szex:(
2012. ápr. 2. 20:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi sem bírtuk tovább 2 hétnél, mondjuk én császárral szültem, szóval ott nem volt "megbolygatva" semmi, és nem is lett bajom, de még csak nem is fájt, sőt...!
2012. ápr. 3. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!