Azért kicsit elborzaszt, hogy a mai világban egy lassan vajúdó nő a neten cseveg a dologról, ahelyett, hogy elindulna a kórházba. Ha elfolyt a magzatvíz, mielőtt elindulsz, egy képet még azért dobj fel róla, meg csevegjünk még kicsit.
2013. aug. 3. 21:49
13/25 anonim válasza:
12-es sokkal rosszabb a kórházban vajúdni mint otthon, feltéve ha nem lakik messze a kórháztól!
2013. aug. 3. 21:55
14/25 anonim válasza:
Írta, hogy első baba és nem tudja, hogy vajúdik-e. Nekem elfolyt a magzatvizem, az azért sokkal egyértelműbb. Nem tudom miért kell gonoszkodni...
2013. aug. 3. 22:00
15/25 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező?
2013. aug. 3. 22:15
16/25 anonim válasza:
irj majd!!!
2013. aug. 3. 22:52
17/25 anonim válasza:
En is ilyeneket szoktam mostanabn erezni,folyamatosan faj nekem is a hasam(akkor meg foleg ha kinyomja magat...:) ).Szerintem ez meg nem az.En se tudom olyankor merni sajnos mert nem erzek szunetet.
12-es:En peldaul be se mehetek a korhazba addig ameddig 5 perces fajasaim nem lesznek (kulfoldon elek) azt mondtak hogy majd nyugodtan meg pihenjek le vagy pakolasszak vagy ami jol esik,mert ugy is hazakuldenenek ha bemennek (kivetel ugye ha a magzatviz elfolyik-amiben remenykedem..:) ).38 hkm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!