Sos! Most ez mi?

Figyelt kérdés

Delutan negy oratol mensi szeru tuneteim voltak, mintha megakarna jonni. Nemreg elmenten lefurodni, hatha elmulik, de csak rosszabb lett!

most az egesz derekam faj, gorcsol, neha nagyokat belenyilal. Szoljak lassan a ferjemnek, vagy varjak meg?

37hetes elmultam!

2013. aug. 3. 20:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már az lesz!Szólj a férjednek!

Könnyű szülést! :)

Írd majd meg mi lett!

2013. aug. 3. 20:59
 2/25 anonim ***** válasza:
Tudod percre mérni? Nekem is így kezdődött,lezuhanyoztam és nem múlt el,megmértem akkor már 5 perces fájásaim voltak,mentünk is a kórházba.
2013. aug. 3. 21:00
 3/25 A kérdező kommentje:

Folyamatosan faj! A nyilalasokat merjem?

Buta kerdes, de elso baba, nem tudom ilyenkor hogy megy.

2013. aug. 3. 21:04
 4/25 anonim ***** válasza:
Figyeld azert a perceket, bar nekem a semmibol lettek 5percesek es indultunk is! :)
2013. aug. 3. 21:05
 5/25 anonim ***** válasza:
Nálam így kezdődött! :-) Ra 17orara megerkezett a kislanyom! Minden jót es könnyű szulest kívánok!
2013. aug. 3. 21:06
 6/25 anonim ***** válasza:

Nekem nem így kezdődött, hanem elfolyt a magzatvizem, és a kórházban azt mondták, hogy az az igazi fájás, amikor már hátul a derekam is fáj. Szóval ez szerintem is az már. Menjetek be a kórházba, ott majd biztosat mondanak.

Drukkolok!:)

2013. aug. 3. 21:08
 7/25 A kérdező kommentje:

Fontos informacio lehet meg, hogy közbe a fiam nyomja ki magat, mozog, akkor megjobban fáj!

Köszönöm a kedves szavakat, remélem minden rendben lesz!

2013. aug. 3. 21:13
 8/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nem az,de menjetek be a kórhàzba. Könnyû szülêst! :-)
2013. aug. 3. 21:15
 9/25 anonim ***** válasza:

ha nem múlik és erősödik akkor lehet hogy már az lesz.

cuccoljatok

könnyű szülést :)

2013. aug. 3. 21:16
 10/25 anonim ***** válasza:
Ha erősödik a fájdalom akkor irány a kórház! Könnyű szülést és boldog babázást!:)
2013. aug. 3. 21:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!