Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitt tett a ferjed mikor...

Mitt tett a ferjed mikor beindult a szules?

Figyelt kérdés

En 2 es fel eve szultem de azota sem talalkoztam senkivel akinek olyan boszme lett volna a ferje mint az enyem mikor beindult a szules..pedig mindenkit megkerdezek.

a sztorim: este 7 kor a szupermarketbe elso fajas..megneztem az orat..20 perc mulva kovetkezo..20 perc mulva meg egy..na mondom ma szulok..lehurrog hogy azert faj mert nem maradtam egesznap 3 percig a seggemen..meg van 2 het tuti nem szulok. A fajasok surusodtek. Este 10kor mar 5 percesek jottek..mondom neki menni kene szulni. Erre hatat fordit nekem hogy aludjak mar(5 perces fajasokkal) o bealudt..hajnal 2 re lettek 3 percesek akkor bementem es kivagtam az agybol..erre besertodott hogy tok feleslegesen megyunk be k8 fognak rohogni..meg mindig arrol dumal hogy aludjak. Fel orat nezte meg a plafont es durrogott hoguy most fel kell kelnie..utanna mondtam 2 perce van vagy felkel vagy hivom a mentot. Nagy hisztizve bevitt a korhazba es meg a dokinak is meg akarta magyarazni hogy en csak faradt vagyok..hat lesapadt mikor mondta a doki hogy nem faradt vagyok hanem vajudok.

szules utan megkerdeztem mi az isten volt ez az akcio..erre bevallotta hogy mivel volt meg 2 het papiron o nem birta tudomadul venni hogy ez mar az meg hogy arra szamitott amit a filmekben latni hogy mindemt beterit a magzatviz es a szulo no eltorzult arccal ordit a fajdslomtol.. visszagondolva jokat nevetek a boszmesegen de akkor es ott agyon tudtam volna utni:)

Valakinek valami hadonlo vicces sztorija parjaval kapcsolatban volt?

2013. aug. 1. 22:48
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

3 napos túlhordással be kellett feküdnöm a kórházba. Aznap este hozott be nekem pizzát. Mondtam neki, hogy lehet, hogy lesz valami éjjel, mert megy a hasam.

Hazament, én meg este lefeküdtem aludni. Éjfélkor magzatvíz szivárgásra ébredtem. Megkerestem a nővért, NST, beöntés, zuhany, satöbbi. A doki hajnali 4 körül jött, addig egy deka fájások nem volt, inkább csak olyan tompa feszülések. Megvizsgált, de mivel egyáltalán nem tágultam, kaptam oxitocin infúziót hajnali 5 körül. Na onnantól nagyon fájt. A férjem elméletileg 6-kor kelt volna, gondoltam majd akkor felhívom, hogy ne dolgozni menjen. Persze annyira türelmetlen voltam, hogy kb az ébresztőóra előtt 1 perccel hívtam. Azt sem tudta szerencsétlen, hogy hol van. Mondtam neki, hogy minden oké, reggelizzen meg, aztán jöhet befelé. Be is ért kb 7-re.

Segített mindenben, masszírozni is akart, de mondtam, hogy eszébe se jusson inkább. :)

Aztán olyan 10 körül közölte, hogy ő úgy enne valamit, mert nem reggelizett. Mondom, direkt felhívtam rá a figyelmét.

Délben született meg a lányunk, nem sokkal később hozták az osztályra az ebédet. Kértem a szülésznőt, hogy tegye már el nekem, mert éhen halok. 11 körül már kaptam a sóoldatos infúziót, hogy ne száradnak ki. Aztán varrás, ellátás, satöbbi kb 3-ig tartott. Ekkor közölte a férjem, hogy akkor ő most már inkább menne haza, mert nagyon éhes, egész nap nem evett. Én meg hangosan felröhögtem, hogy én se, ráadásul kipréseltem magamból egy gyereket is, de persze, menjen csak, nehogy éhenhaljon ott nekem. :D

2016. márc. 5. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!