Mitt tett a ferjed mikor beindult a szules?
En 2 es fel eve szultem de azota sem talalkoztam senkivel akinek olyan boszme lett volna a ferje mint az enyem mikor beindult a szules..pedig mindenkit megkerdezek.
a sztorim: este 7 kor a szupermarketbe elso fajas..megneztem az orat..20 perc mulva kovetkezo..20 perc mulva meg egy..na mondom ma szulok..lehurrog hogy azert faj mert nem maradtam egesznap 3 percig a seggemen..meg van 2 het tuti nem szulok. A fajasok surusodtek. Este 10kor mar 5 percesek jottek..mondom neki menni kene szulni. Erre hatat fordit nekem hogy aludjak mar(5 perces fajasokkal) o bealudt..hajnal 2 re lettek 3 percesek akkor bementem es kivagtam az agybol..erre besertodott hogy tok feleslegesen megyunk be k8 fognak rohogni..meg mindig arrol dumal hogy aludjak. Fel orat nezte meg a plafont es durrogott hoguy most fel kell kelnie..utanna mondtam 2 perce van vagy felkel vagy hivom a mentot. Nagy hisztizve bevitt a korhazba es meg a dokinak is meg akarta magyarazni hogy en csak faradt vagyok..hat lesapadt mikor mondta a doki hogy nem faradt vagyok hanem vajudok.
szules utan megkerdeztem mi az isten volt ez az akcio..erre bevallotta hogy mivel volt meg 2 het papiron o nem birta tudomadul venni hogy ez mar az meg hogy arra szamitott amit a filmekben latni hogy mindemt beterit a magzatviz es a szulo no eltorzult arccal ordit a fajdslomtol.. visszagondolva jokat nevetek a boszmesegen de akkor es ott agyon tudtam volna utni:)
Valakinek valami hadonlo vicces sztorija parjaval kapcsolatban volt?
38. héten bent voltam a kórházban megfigyelésen már hetek óta. Ő bejött látogatni, de én akkor már órák óta vajúdtam, őt vártam, tudtam mikor jön, ezért nem hívtam. Bulizni ment volna este, erre nem számított. Ott maradt mellettem, és hallgatta a hülyeségeimet. Próbálta elterelni a figyelmemet, amivel teljesen kikészített idegileg. Nekem nem volt jó, hogy viccelni próbált, meg felvidítani.
A másodiknál meg 10 perc alatt elkészült (bár szokás szerint lassabban mint én), és ezerrel mentünk a kórházba.
Szegény férjed, nem nagyon volt képben...:)
Este 3/4 9 korul jottem ra, hogy fajasaim vannak. Allandoan wc-re kartam...hat persze. Mondtam a ferjemnek, hogy itt az ido. Ramnezett: akkor most mit csinaljunk? Protokoll: 4-5 percesekkel a korhazba hajnal 2 korul bementunk. Mellettem volt vegig Anyosommal egyutt(akit imadok!). Akkor meg nem gondoltuk, hogy 44 ora lesz a vajudas. Felvaltva vajudtak velem...nekem megis Anyosom maradt meg, hogy velem volt vegig - pedig a ferjem is ott volt, csak olykor aludt egy kicsit... Mikor vegre megrepedt a burok es kaptam egy szobat, nagyon a tettek mezejen volt a dragam, enyhen idegben, mert a Kisfiunk szive meg-meg allt....csaszar....megfigyeloben azt mondta, olyan szep vagy! Mikor meglattam a kepeket magamrol!!!!! Mint egy rozmar! Szerintem a 9 evunk alatt ott, akkor szeretett a legjobban - egyebkent nem a szavak inkabb a tettek embere.
3 napot voltunk meg benn. Karosszekben olykor vinnyogva de benn volt velem vegig. Elvezte a Kisfiat - azota is. Nagyon buszke volt ram, amit el is mondott tobbszor is es a Kisemberre is aki hozzank erkezett.
....gyurunk a kovetkezore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!