Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnap megindítják a szülést!...

Holnap megindítják a szülést! Bíztatnátok? Volt akinek elötte beindult magától? Olyan jó lenne ha beindulna!

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 06:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

jelen! :) 40+1 voltam,mikor úgy "megvizsgált" a doki,hogy azt hittem ott maradok szülésbeindítási célzattal. derékfájáson kívül semmi nem lett belőle. 2 nap múlva ismét, abból még derékfájás sem lett. még két nap múlva már mondta, hogy másnap indítja a szülést, mert gyanús neki,hogy ettől a sok bacogatástól sem történt semmi. ekkor teljesen kíméletesen vizsgált meg,szinte meg sem éreztem.

reggel 7re kellett volna mennem a kórházba,de 10:45-től már írkáltam a fájások gyakoriságát olyan erősek voltak, éjfélkor a mentőért telefonáltunk, 4 kor már sírt a lurkó :) úgy gondolta,ne mi határozzuk meg,hogy mikor szülessen meg :D

neked is hasonló jókat! :)

2013. máj. 16. 07:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj én is igy voltam.Már el húzódott a 40.ik hét és a babám nem akart kibújni.Ezért kifakasztották a magzat vizet amit nem is éreztem,és utána azonnal jöttek a fájások.Nyugodj meg minden simán fog menni,arra gondolj,hogy nemsokára a karjaidban tarthatod a babádat.Kitartás,drukkollok.
2013. máj. 16. 07:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem 41. hétre született a fiam, nem indult meg magától. Nem kell félned, mert szerintem így jobb is volt:) Nagyon hamar megszületett a fiam, reggel 9-kor mentem be a vajúdóba, kaptam ilyen zselét, ami elvileg tágít, és utána tényleg elkezdődtek a fájások. Átmentünk a szülőszobába, ott kaptam oxitocint, és 13: 05-kor megszületett a fiam. Azért mondom, hogy így jobb volt, mert nem vajúdtam előtte napokat, pillanatok alatt megszületett, még hamarabb is, mint az orvos várta, ő azt hitte, csak késő délután születik meg. Kitartás, és ne félj, nemsokára a karodban tarthatod azt az édes kis csöpséget:)
2013. máj. 16. 07:11
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt. 40+5 naposan beindult magától, csütörtökön.

Kedden voltam dokinál. Nem voltam nyitva. Már azt beszéltük,hogy vasárnap megyek befeküdni,mert nem látta, hogy a héten szülnék. Szerda este beindultak szépen a fájások. Csütörtökön 13:10kor a hasamon feküdt a kisfiam.

Konzekvencia: sosem tudni,hogy mikor akar kibújni a kis pocaklakó.

Nagyon indokolt a szülésindítás 41 hét után.

2013. máj. 16. 07:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Èn 10 napot húztam rá, mikor reggel 7-re volt indöpontom szülés indításra. Bementünk persze semmi fájás, semmi elöjel. Mikor feküdtem a ctg-n egyszer csak egy brutál fájás, majd a következö. Az UH-t képtelen voltam háton végig feküdni, és a infúzios tü bekötés alatt 2 fájásom volt. Majd 13 órakkor meglett a lányom, és semmit nem kaptam, semmit nem csináltak velem.
2013. máj. 16. 07:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem szerdára volt időpontom, péntek délután elmentünk vásárolgatni, másnapra piacozást és főzést terveztem, hogy a férjemnek legyen meleg kaja, míg bent leszek. Ehhez képest szombat hajnali 2kor megindult a szülés, egyszerű ritmusos keményedésekkel, ami 6kor zuhanyra 5perces lett, majd 7kor a kocsiban már 5perces. 11.54-kor kibújt a kisfiam (igaz császárral, más okból, ezt tudtam előre).Kérd meg, hogy jöjjön!!
2013. máj. 16. 09:49
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! Reménykedem nagyon. Most sétáltam 2 órát (inkább gyalig mentem mint autóval), és még egész nap jönnöm-mennem kell. Este jó meleg zuhany, és kicsi összebújás, hátha. De ma valahogy könnyebb volt a séta, kevésbé szúrt/fájt a hasfalam lent.

Izgulok!!!

2013. máj. 16. 11:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Ne izgulj. Akkor lesz csak gond, ha nem fogsz tágulni, mert azért az borzalmas, ha hagyják az anyukát szenvedni.Mert hát fáj, nem tagadás.

Könnyű szülést neked!!!

2013. máj. 16. 13:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Már biztosan útban a pici :-) kitartást, könnyű szülést, és írj, ha megérkezett!
2013. máj. 17. 09:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Magától indult, 14:00-kor megszületett! Éjjel már fájások voltak de elmúltak így picit tudtam aludni. Reggel zuhi után újra érezgettem. Beértünk a szülőszobába a megbeszélt időpontra, a szülésznőm jól megvizsgált és onnantól jöttek a rendes fájások. :) 6 óra múlva felsírt. Minden fájdalmat megért!!
2013. máj. 17. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!