Holnap megindítják a szülést! Bíztatnátok? Volt akinek
elötte beindult magától? Olyan jó lenne ha beindulna!
jelen! :) 40+1 voltam,mikor úgy "megvizsgált" a doki,hogy azt hittem ott maradok szülésbeindítási célzattal. derékfájáson kívül semmi nem lett belőle. 2 nap múlva ismét, abból még derékfájás sem lett. még két nap múlva már mondta, hogy másnap indítja a szülést, mert gyanús neki,hogy ettől a sok bacogatástól sem történt semmi. ekkor teljesen kíméletesen vizsgált meg,szinte meg sem éreztem.
reggel 7re kellett volna mennem a kórházba,de 10:45-től már írkáltam a fájások gyakoriságát olyan erősek voltak, éjfélkor a mentőért telefonáltunk, 4 kor már sírt a lurkó :) úgy gondolta,ne mi határozzuk meg,hogy mikor szülessen meg :D
neked is hasonló jókat! :)
2013. máj. 16. 07:07
Ne aggódj én is igy voltam.Már el húzódott a 40.ik hét és a babám nem akart kibújni.Ezért kifakasztották a magzat vizet amit nem is éreztem,és utána azonnal jöttek a fájások.Nyugodj meg minden simán fog menni,arra gondolj,hogy nemsokára a karjaidban tarthatod a babádat.Kitartás,drukkollok.
2013. máj. 16. 07:10
Nekem 41. hétre született a fiam, nem indult meg magától. Nem kell félned, mert szerintem így jobb is volt:) Nagyon hamar megszületett a fiam, reggel 9-kor mentem be a vajúdóba, kaptam ilyen zselét, ami elvileg tágít, és utána tényleg elkezdődtek a fájások. Átmentünk a szülőszobába, ott kaptam oxitocint, és 13: 05-kor megszületett a fiam. Azért mondom, hogy így jobb volt, mert nem vajúdtam előtte napokat, pillanatok alatt megszületett, még hamarabb is, mint az orvos várta, ő azt hitte, csak késő délután születik meg. Kitartás, és ne félj, nemsokára a karodban tarthatod azt az édes kis csöpséget:)
2013. máj. 16. 07:11
Nekem is így volt. 40+5 naposan beindult magától, csütörtökön.
Kedden voltam dokinál. Nem voltam nyitva. Már azt beszéltük,hogy vasárnap megyek befeküdni,mert nem látta, hogy a héten szülnék. Szerda este beindultak szépen a fájások. Csütörtökön 13:10kor a hasamon feküdt a kisfiam.
Konzekvencia: sosem tudni,hogy mikor akar kibújni a kis pocaklakó.
Nagyon indokolt a szülésindítás 41 hét után.
2013. máj. 16. 07:14
Èn 10 napot húztam rá, mikor reggel 7-re volt indöpontom szülés indításra. Bementünk persze semmi fájás, semmi elöjel. Mikor feküdtem a ctg-n egyszer csak egy brutál fájás, majd a következö. Az UH-t képtelen voltam háton végig feküdni, és a infúzios tü bekötés alatt 2 fájásom volt. Majd 13 órakkor meglett a lányom, és semmit nem kaptam, semmit nem csináltak velem.
2013. máj. 16. 07:43
Nekem szerdára volt időpontom, péntek délután elmentünk vásárolgatni, másnapra piacozást és főzést terveztem, hogy a férjemnek legyen meleg kaja, míg bent leszek. Ehhez képest szombat hajnali 2kor megindult a szülés, egyszerű ritmusos keményedésekkel, ami 6kor zuhanyra 5perces lett, majd 7kor a kocsiban már 5perces. 11.54-kor kibújt a kisfiam (igaz császárral, más okból, ezt tudtam előre).Kérd meg, hogy jöjjön!!
2013. máj. 16. 09:49
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Reménykedem nagyon. Most sétáltam 2 órát (inkább gyalig mentem mint autóval), és még egész nap jönnöm-mennem kell. Este jó meleg zuhany, és kicsi összebújás, hátha. De ma valahogy könnyebb volt a séta, kevésbé szúrt/fájt a hasfalam lent.
Izgulok!!!
Ne izgulj. Akkor lesz csak gond, ha nem fogsz tágulni, mert azért az borzalmas, ha hagyják az anyukát szenvedni.Mert hát fáj, nem tagadás.
Könnyű szülést neked!!!
2013. máj. 16. 13:09
Már biztosan útban a pici :-) kitartást, könnyű szülést, és írj, ha megérkezett!
2013. máj. 17. 09:29
10/13 A kérdező kommentje:
Magától indult, 14:00-kor megszületett! Éjjel már fájások voltak de elmúltak így picit tudtam aludni. Reggel zuhi után újra érezgettem. Beértünk a szülőszobába a megbeszélt időpontra, a szülésznőm jól megvizsgált és onnantól jöttek a rendes fájások. :) 6 óra múlva felsírt. Minden fájdalmat megért!!
Kapcsolódó kérdések: