Ha egy baba nagyon nagy, és nem akar időre megszületni, akkor megindítják a szülést?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 16:49
1/4 anonim válasza:
Igen. De ha igazán nagy akkor császár lesz belőle. Viszont akkor is megindítják először.
2/4 anonim válasza:
Hát nekem az orvosom csak a 41,héten akart indítani. Hiába tudta hogy milyen óriási lesz a lányom.
De előtte való este beindult magától. 18órányi vajúdás után,4950grammal született a babám.
3/4 Telokin válasza:
Helló! Én 10 nappal korábban szültem a kiírt időpontnál, voltak jósló fájásaim, de csak esténként, és kb. 1 órán keresztül tartottak, aztán elment a nyákdugó, rá egy hétre elkezdett szivárogni a magzatvíz, de fájásaim nem voltak....bent tartottak a kórházban, és másnap reggel indították meg a szülést, de azt is csak azért, mert már több mint 18 órája szivárgott a víz. Semmi fájásom nem volt akkor....7-kor elindították, és 12:20-ra lett meg a baba, kb. 4 órát vajúdtam, de könnyen jött...még a gátat se kellett metszeni. Szóval nekem nagyon jó élmény volt az első szülésem...most 5 és fél hónapos a picúr! :D Sok sikert neked is!
4/4 Turner Szilvia válasza:
szia!mindenképpen közbeavatkoznak ha nem akar rendesen kijönni akkor császárral fogják világra hozni!én is úgy jártam!bár nem volt nagy!nekem az volt a baj h nem tágultam de elfolyt a magzat vizem!de mindegy h jön a világra mert ez a legszebb élmény.én örülök h császároztak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!