41. hetet töltöttem ma. A méhszáj állapota 1111. jóslóim már vannak és elég intenzívek, a baba feje is beilleszkedett. Ha keddig nem lesz semmi megindítják a szülést, amitől nagyon félek. A kérdésem : a 1111-es méhszájjal számíthatok könnyű szülésre?
de ha megindítják sincs semmi baj.... nem is értem miért írják itt többen hogy az nem jó...
nekem az elsőt indították és 4 óra alatt megvolt minden.
a második babámmal a dolgok reggel 5-kor kezdődtek és 5.55kor meglett :)
ne félj ha indítják is, nem rosszabb mintha nem indítanák. vagyis nekem nem volt rossz.
sok sikert!
Talán ÉN azért mondom, hogy rossz, ha megindítják, mert nekem 10 óráig voltak 1-2 perces fájásaim, és császár lett, mert a babám nem bírta tovább. Az orvos szerint még kb 10 óra kellett volna ahhoz, hogy kitáguljak, mert nem akartam. Úgyhogy remélem nekem többet nem indítanak szülést :)))
De neked ilyen értékekkel, nem fog addig tartani. Nekem beton volt a méhszájam, pedig túl is hordtam, csak elfolyt a magzatvizem.
Szia!
Nem riogatlak, de lehet hogy tovább nehezen fogsz tágulni.
A méhszáj értéke önmagában nem sokat számít.
Tán annyival vagy előrébb, hogy nem 3000ről indulsz.
Indított szüléseim voltak. Hiába voltam nyitva már elég korán, nem indult be a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!