Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet már beilleszkedett a...

Lehet már beilleszkedett a baba feje?

Figyelt kérdés

iszonyatosan fáj a szemérem csontom! menni is alig bírok, éjjel amikor megfordulok nagyon feszít.

egyre sűrűbben járok pisilni, pedig alig jön pár csepp.

ez annak a jele, hogy közeleg a szülés? meddig lehet még így húzni?

37.hetes vagyok

2008. nov. 15. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akár végig is.Ha leereszkedett a hasad,akkor beilleszkedhetett a baba feje, de ettől még húzhatod végig is.Könnyű szülést kívánok.
2008. nov. 15. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

Az a kérdés hányadik szülésed lesz ez.

Ha az első akkor a pocak lelereszkedésétől számítva átlag 1 hét van hátra a szülésig.

Ha nem az lső gyermek akkor erre nem lehet alapozni mert a többetdszer szülő nőknél előfordul hogy csak előtte 1 nappal vagy csak aznap ereszkedik le a pocak (Pocak lelereszkedés jelei: már könyebb levegőt venni és mint írtad is egyfolytában pisilni kell.)

A szemérem csont feszülés csak annyit jelez hogy a baba feje már be illeszkedett a szülő csatornába.

A táska legyen készen ha menni kell.

Sok sikert egy Védőnő

2008. nov. 15. 19:40
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!! első szülésem lesz! nem tudom milyen amikor lesüllyed a has, csak azt vettem észre, a szeméremdombomban érzem mozogni és már onnan kezd kerekedni a hasam. táska már 10 hete kész:) koraszüléssel fenyegettek végig!
2008. nov. 16. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!