Ha a baba feje már beilleszkedett akkor utána még kifordulhat? És onnantól mennyi idő még megszületik?
Tényleg nagyon ritkán fordul csak ki, először szülőknél szinte sosem.
Nekem 3 hónapja született az ötödik, hát Ő szépen kifordult szülés közben. Először a füle volt a méhszájnál, aztán félharántba fordult. Majdnem császár lett emiatt, de a doki egy finom masszázsmozdulattal visszaterelte, és simán megszületett. De sokadik terhességnél lényegesen jobban nyúlik a méh, így van ilyen bolondságokra helye a babának. Úgyhogy szerintem nyugodt lehetsz, nem fog Ő már nagyon ficeregni.
Így alakult. Tipikus egygyerekes családnak indultunk, aztán rájöttünk csak kellene egy tesó. Lett is a nagy 4 éves korában. Rá egy évre született még egy baba, vele védekezés mellett lettem terhes a bátyja 3 hónapos korában.
Amikor a harmadik majdnem 10 éves lett, úgy éreztük, hiányzik az igazi gyereklárma a házból. Tehát jöhet a 4. De már akkor tudtuk, hogy mivel nagy a korkülönbség, egyke lenne a nagy családban, szóval vele együtt beterveztük az ötödiket is. Ő most 3 hónapos, és vele tekintjük lezártnak a családbővítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!